Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΕΚΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ..;.;; ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

«Το αίτημα για εκλογές δεν σχετίζεται μόνο με την αξιολόγηση. Είναι αίτημα διαρκές, που το επιβάλλει η κατάσταση βαθιάς παρακμής που βι...

Κουμουτσάκος: Η Τουρκία ήταν και θα παραμείνει επιθετική εναντίον της Ελλάδας





«Το αίτημα για εκλογές δεν σχετίζεται μόνο με την αξιολόγηση. Είναι αίτημα διαρκές, που το επιβάλλει η κατάσταση βαθιάς παρακμής που βιώνει η χώρα» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και προσθέτει «συνένοχοι στη βύθιση της χώρας δεν θα γίνουμε».




Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο σημειώνει ότι «υπάρχουν προφανείς εσωτερικοί λόγοι για την τουρκική προκλητικότητα. Αλλά η αμφισβήτηση του καθεστώτος στο Αιγαίο υπήρξε και παραμένει σταθερή παράμετρος της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.

Γι’ αυτό δεν μπορούμε να τα εξηγούμε όλα με τη «νευρικότητα» της ‘Αγκυρας. Γιατί υπάρχει και η επιθετικότητα της ‘Αγκυρας» και εκτιμά ότι δεν θα αλλάξουν οι τουρκικές επιδιώξεις και- κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου-πρακτικές, μετά το δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.