Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: «ΑΘΩΟ» ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Η ανησυχία προκλήθηκε γιατί βρέθηκε κοντά στο σημείο παράδοση αποσκευών των αερογραμμών του Ισραήλ Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλή...






Η ανησυχία προκλήθηκε γιατί βρέθηκε κοντά στο σημείο παράδοση αποσκευών των αερογραμμών του Ισραήλ

Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο στο ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε απόψε στο χώρο ζύγισης αποσκευών στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Σύμφωνα με πληροφορίες το πακέτο περιείχε προσωπικά αντικείμενα κάποιου επιβάτη. Η ανησυχία προκλήθηκε γιατί βρέθηκε κοντά στο σημείο παράδοση αποσκευών των αερογραμμών του Ισραήλ.





Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης μόλις λήφθηκε η πληροφορία για εντοπισμό του ύποπτου αντικειμένου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, «οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου και προχώρησαν σε έλεγχο του αντικειμένου που βασικά ήταν ένα κουτί παπουτσιών. Οι πυροτεχνουργοί άνοιξαν το κουτί ωστόσο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο».

Ο κ. Αγγελίδης διευκρίνισε ότι μόλις οι αρχές ασφαλείας ενημερώθηκαν για τον εντοπισμό του ύποπτου αντικειμένου «τέθηκε αμέσως σε εφαρμογή συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Με την άμεση εφαρμογή του σχεδίου δράσης η Αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας και παράλληλα ενημερώθηκαν όλα τα αρμόδια τμήματα και υπηρεσίες».

Ταυτόχρονα συνέχισε «και τα δύο αεροδρόμια της Κύπρου, Λάρνακας και Πάφου βρίσκονται σε εγρήγορση» ενώ αναμένεται μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις των πυροτεχνουργών και των αρμοδίων τμημάτων των αρχών ασφαλείας, να επαναλειτουργήσει κανονικά ο αερολιμένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.