Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ.. ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ...!!!

Προσχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ήταν το έγκλημα που διέπραξαν οι δυο Πακιστανοί στο Γέρακα, σκοτώνοντας με φρικτό τ...








Προσχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ήταν το έγκλημα που διέπραξαν οι δυο Πακιστανοί στο Γέρακα, σκοτώνοντας με φρικτό τρόπο τον Αρχιμανδρίτη Ιερόθεο. Μία φωτογραφία στο κινητό του ιερέα ήταν το κλειδί για τη λύση του μυστηρίου

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως οι δράστες, λίγες ώρες μετά το έγκλημα και με τα χρήματα που είχαν αρπάξει από το θύμα τους στις τσέπες τους, στρογγυλοκάθονταν στις θέσης του αεροπλάνου που πραγματοποιούσε την πτήση Αθήνα – Μπαχρέιν – Πακιστάν, περνώντας κανονικά από τον έλεγχο των διαβατηρίων.




Συγκεκριμένα και όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, τόσο από το ιατροδικαστικό πόρισμα, όσο και από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προκύπτει πως το έγκλημα τελέστηκε μεταξύ 12:00 και 14:00 το μεσημέρι τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ οι δολοφόνοι μεταξύ 16:30 με 17:00 το απόγευμα είχαν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, με πτήση για Πακιστάν μέσω Μπαχρέιν.
Επίσης από την ενδελεχή έρευνα των έμπειρων Αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής προέκυψε πως οι δράστες δεν επισκέπτονταν πρώτη φορά το μικρο διαμέρισμα του Αρχιμανδρίτη στην περιοχή του Γέρακα.

Έτσι από την στιγμή που έκλεισαν το ραντεβού με των Αρχιμανδρίτη και μπήκαν στο πλοίο από Κρήτη προς Πειραιά, ήδη είχαν κλείσει τα αεροπορικά εισιτήρια για την πατρίδα τους, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη τους, αφού αποδείχθηκε πως ήταν αποφασισμένοι να κόψουν το “νήμα” τις ζωής του άτυχου ιερέα.Κατά συνέπεια εκτιμάτε πως γνώριζαν ότι μέσα στο σπίτι, ο 47χρονος ιερέας είχε κρυμμένα μετρητά, ένα ποσό όχι μεγαλύτερο των 5.000 ευρώ, προκειμένου να είναι σε θέση, ανά πάσα στιγμή να βοηθά αναξιοπαθούντες ενορίτες του.

Η φωτογραφία στο κινητό του ιερέα που... έδειξε τους δολοφόνους του




To Newsit.gr είχε αποκαλύψει με ρεπορτάζ το μοιραίο ραντεβού που είχε την 15η Φεβρουαρίου ο άτυχος Αρχιμανδρίτης με το δολοφόνο του, στο διαμέρισμα του στην περιοχή του Γέρακα.

Η πληροφορία αυτή είχε φθάσει στην Ασφάλεια έπειτα από την κατάθεση που είχαν πάρει από το φίλο του 47χρονου, επίσης ιερέας, οποίος θα τον επισκέπτονταν στο σπίτι του, πλην όμως το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί εν όψει του ανθρώπου που περίμενε στο διαμέρισμα του.

Από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει γνωστή η πληροφορία, οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας προσπαθούσαν να μάθουν για αυτό το ραντεβού, με αποτέλεσμα έπειτα από την άρση απορρήτου να καταφέρουν να βρουν την άκρη του “νήματος” ακόμα και την φωτογραφία του που είχε στο κινητό του το θύμα και απεικονίζε τον δολοφόνο.

Από αυτή την φωτογραφία που αποκάλυψε η άρση απορρήτου, καθως το κινητό του Αρχιμανδρίτη το είχαν αρπάξει οι δράστες, οι αστυνομικοί άμεσα προσανατόλισαν τις έρευνες τους με αποτέλεσμα να φθάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.