Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ... ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Κατά την ολλανδική εφημερίδα Het Parool, αυτό που απομακρύνθηκε ήταν υλικό που είχε τοποθετήσει στο κέντρο η Ντιγιανέτ, η διεύθυνση ...






Κατά την ολλανδική εφημερίδα Het Parool, αυτό που απομακρύνθηκε ήταν υλικό που είχε τοποθετήσει στο κέντρο η Ντιγιανέτ, η διεύθυνση θρησκευτικών υποθέσεων της τουρκικής κυβέρνησης





Ο δήμος του Άμστερνταμ απομάκρυνε σήμερα υλικό που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ένδειξη στήριξης προς την κυβέρνηση του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το οποίο ήταν διαθέσιμο σε ένα εκλογικό τμήμα στο ανατολικό τμήμα της πόλης, όπως έγραψε η εφημερίδα Het Parool.

Από το Σάββατο, όταν η ολλανδική κυβέρνηση εμπόδισε υπουργούς της τουρκικής κυβέρνησης να μιλήσουν σε εκδηλώσεις υποστηρικτών του Ερντογάν στην ολλανδική επικράτεια, έχει ξεσπάσει διπλωματική κρίση μεταξύ Τουρκίας και Ολλανδίας.

Αξιωματούχος του δήμου του Άμστερνταμ επιβεβαίωσε ότι έγινε μια επιθεώρηση στο εκλογικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα πολιτιστικό κέντρο, αλλά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι απομακρύνθηκε υλικό.

Φωτογραφίες που μεταφορτώθηκαν σε λογαριασμούς χρηστών του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter δείχνουν ότι το εκλογικό τμήμα ήταν διακοσμημένο με τουρκικές σημαίες.

Κατά τη Het Parool, αυτό που απομακρύνθηκε ήταν υλικό που είχε τοποθετήσει στο κέντρο η Ντιγιανέτ, η διεύθυνση θρησκευτικών υποθέσεων της τουρκικής κυβέρνησης.

Οι Ολλανδοί ψηφίζουν σήμερα στις βουλευτικές εκλογές που για πολλούς αναλυτές θα αποτελέσουν έναν δείκτη της απήχησης του λαϊκισμού στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.