Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ...!!! ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΗΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...

Η επίθεση στο βρετανικό κοινοβούλιο, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να σκοτωθούν τέσσερα άτομα και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα 20, ή...

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή των πυροβολισμών έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο






Η επίθεση στο βρετανικό κοινοβούλιο, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να σκοτωθούν τέσσερα άτομα και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα 20, ήταν επόμενο να προκαλέσει πανικό και ιδιαίτερα στους τουρίστες που βρίσκονταν σε γκρουπ στο σημείο, απολαμβάνοντας ένα από τα πιο γνωστά μέρη του Λονδίνου.




Βίντεο κατέγραψε ένα γκρουπ τουριστών να τρέχει με πανικό ανάμεσα στα αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου, στη γέφυρα Ουέστμινστερ προκειμένου να μετακινηθούν στο σημείο που τους είχαν υποδείξει οι αστυνομικοί, ούτως ώστε να είναι ασφαλείς, λίγο μετά την επίθεση στους πεζούς από το αυτοκίνητο.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί από τους φρουρούς ασφαλείας, οι οποίοι στόχευσαν τον δράστη που μόλις είχε μαχαιρώσει τον Βρετανό φρουρό.

Δείτε το βίντεο...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.