Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...!! ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΠΛΑ, ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ...!!! ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

- Δυο όπλα - το ένα με σιγαστήρα βρέθηκαν σε τζαμί σε χωριό της Ξάνθης - Οι έρευνες έγιναν μετά από πληροφορίες που έφτασαν στις...







- Δυο όπλα - το ένα με σιγαστήρα βρέθηκαν σε τζαμί σε χωριό της Ξάνθης
- Οι έρευνες έγιναν μετά από πληροφορίες που έφτασαν στις αρχές
- Ο ιμάμης κλήθηκε για εξηγήσεις στον εισαγγελέα - Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ




Μια πολύ σοβαρή είδηση με απρόβλεπτες προεκτάσεις έρχεται από την Ξάνθη. Έχει σημάνει συναγερμός στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και στην κυβέρνηση μετά τον εντοπισμό όπλων και πυρομαχικών σε τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου στο νομό Ξάνθης.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΩΡΑ...! ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗ ΛΙΟΠΕΤΡΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Μετά από έλεγχο που έγινε στο τζαμί στο χωρίο Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, εντοπίσθηκαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων. Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΕΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ...!!!

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ, ενώ η ενημέρωση έχει φτάσει και σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι στο χειρότερο σημείο τους.

Σημειώνεται ότι χθες, μιλώντας αποκλειστικά στο onalert.gr ο αυτοεξόριστος δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, Αμπντουλαχ Μποσγκούρτ, δήλωσε: «Εγω θα έδινα ιδιαίτερη σημασία στα σημεία που ενδιαφέρουν τους Τούρκους όπώς του μουσείο του Ατατούρκ και ακόμη και τα τζαμιά όπου συχνάζουν».
.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ... ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ...!!

.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ...!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.