Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ... ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 7 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΕΧΟΙΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ...!!!

Αύριο Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 9:00 το πρωί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών Κτήριο 7 (Πρώην Σχολή Ευελπίδων) δικάζοντ...







Αύριο Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 9:00 το πρωί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών Κτήριο 7 (Πρώην Σχολή Ευελπίδων) δικάζονται οι 7 συνάδελφοι που κατηγορήθηκαν από το Ρομά, ο οποίος τελικά και προφυλακίσθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Εισαγγελέα και του κ. Ανακριτή μετά από σωρεία κλοπών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.




Καλούμε τους συναδέλφους που μπορούν αύριο στο Δικαστήριο προκειμένου να συμπαρασταθούμε όλοι μαζί στους συναδέλφους οι οποίοι βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Η Ένωση Αστυνομικών Δυτικής Αττικής όπως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους συναδέλφους έτσι και αύριο θα είναι δίπλα τους έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.