Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ... ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕ 401 ΑΛΟΓΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ -

Nέο περιπολικό ... πύραυλο με 401 άλογα Η τροχαία των εθνικών οδών της πολιτείας Victoria στην Αυστραλία εντάσσει στο στόλο της ένα...






Nέο περιπολικό ... πύραυλο με 401 άλογα
Η τροχαία των εθνικών οδών της πολιτείας Victoria στην Αυστραλία εντάσσει στο στόλο της ένα νέο περιπολικό-πύραυλο, επιλέγοντας μια Mercedes-AMG E43 με 401 άλογα.




Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το νέο περιπολικό της Αυστραλιανής πολιτείας θα αντικαταστήσει την περσινή Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, η οποία είχε δανειστεί για 12 μήνες από την τοπική Mercedes και πλέον, η E 43 εντάσσεται στο στόλο της τροχαίας για το ίδιο διάστημα. Φυσικά, η E 43 έχει λάβει όλες τις αλλαγές που απαιτούνται για ένα περιπολικό όχημα («φάρος» οροφής, ασύρματος, ειδικά αυτοκόλλητα κ.λπ.), ενώ παρουσιάστηκε επίσημα όπως είχε συμβεί και με την GLE, κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Γκραν Πρι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σημειώνουμε ότι με 0-100 km/h 4,6 sec, τελική ταχύτητα 250 km/h, αλλά και στάνταρ τετρακίνηση 4Matic της Mercedes, το νέο περιπολικό της τροχαίας στην Αυστραλία δεν θα έχει πρόβλημα να τα βάλει με κανέναν παράνομο.

www.newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.