Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ - ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ...!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ 1.000.000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Όλοι θυμόμαστε την περιβόητη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα, στην οποία ανέφερε ότι έχει βρεθεί σεξουαλικά με 4.000 γυναίκες! Μια δήλωση πο...



Όλοι θυμόμαστε την περιβόητη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα, στην οποία ανέφερε ότι έχει βρεθεί σεξουαλικά με 4.000 γυναίκες! Μια δήλωση που έγινε viral και συνοδεύει το μοντέλο παντού.

Όσο ο Γιάννης βρίσκεται στο Survivor, βρέθηκε ο άνθρωπος που έσπασε το ρεκόρ του! Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι έχει πάει με πολύ περισσότερες γυναίκες από ότι το μοντέλο. Ο λόγος για τον Γιώργο Βασιλείου!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα αναφέρθηκε στην σεξουαλική του ζωή, προκαλώντας έκπληξη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του έχει κάνει σεξ με… 1,000,000 γυναίκες! Μάλιστα, δεν θεωρεί προκλητική την δήλωση του αυτή και την αιτιολογεί λέγοντας: «Προκλητικό γιατί; Αλήθεια είπα. Έχω γυρίσει τον πλανήτη οκτώ φορές. Κάθε σταθμός κι ένα κορίτσι, δύο και τρία. Υπολογίστε τα, ίσως βγουν και παραπάνω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.