Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ GREXIT!

Tην αποχώρηση της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ ζήτησε η Σάρα Βάγκενκνεχτ, επικεφαλής της ΚΟ της Αριστεράς στη Γερμανία λίγες ώρες πρ...






Tην αποχώρηση της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ ζήτησε η Σάρα Βάγκενκνεχτ, επικεφαλής της ΚΟ της Αριστεράς στη Γερμανία λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση Μέρκελ – Λαγκάρντ στο Βερολίνο.




Η κ. Βάγκενκνεχτ παράλληλα μίλησε με σκληρά λόγια για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπατά επί χρόνια τον γερμανικό λαό καθώς ξέρει ή πρέπει να ξέρει ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει», υπογράμμισε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Rheinische Post».

Η επικεφαλής του Κ.Ο του κόμματος «Die Linke» επεσήμανε λίγο πριν από την συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στη γερμανική πρωτεύουσα, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προσανατολιστεί στην έξοδό της από την ευρωπαϊκή οικογένεια.

«Αν η Ελλάδα συνεχίζει να βλέπει την προοπτική παραμονής της στο ευρώ πολύ σκληρή για την οικονομία της , τότε θα πρέπει να αποφασίσει για το λαό της», τόνισε.

Πρόσθεσε παράλληλα: «Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι η οικονομική ανάκαμψη μετά τα σκληρά μέτρα που έλαβε θα είναι πιο εύκολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.