Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Η ΒΟΥΛΗ... ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ...!!

Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής, κατά πλειοψηφία, οι αιτήσεις για άρση ασυλίας της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου ...

Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να αρθεί η ασυλία του - ΒΙΝΤΕΟ






Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής, κατά πλειοψηφία, οι αιτήσεις για άρση ασυλίας της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου και του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Καββαδά.




Κατά της άρσης ασυλίας της κ. Αυλωνίτου ψήφισαν 143 βουλευτές, ενώ το αίτημα υπερψήφισαν 42 και πέντε δήλωσαν «παρών». Για τον κ. Καββαδά, 133 βουλευτές τάχθηκαν κατά της άρσης ασυλίας του, 55 υπέρ και δύο δήλωσαν «παρών».

Η υπόθεση του κ. Καββαδά αφορούσε σε μήνυση που είχε κατατεθεί κατά ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου Λευκάδας, την περίοδο που ήταν μέλος του, για χορήγηση άδειας λειτουργίας καντίνας σε παραλία της περιοχής.

Ο κ. Καββαδάς από το βήμα της Βουλής ζήτησε ωστόσο μόνος του την άρση της ασυλίας του.

Όπως είπε, για την υπόθεση δεν κατηγορείται μόνο αυτός αλλά και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο. «Τώρα επειδή εκλέχθηκα βουλευτής έχω τη δυνατότητα να απαλλαγώ από τη δικαστική διαδικασία. Στο πλαίσιο της ισονομίας με τους πρώην συναδέλφους μου στο δημοτικό συμβούλιο και με δεδομένο ότι η υπόθεση δεν σχετίζεται με την άσκηση των βουλευτικών μου καθηκόντων, ζητώ την άρση της ασυλίας μου προκειμένου να παραστώ στο δικαστήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.