Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ» ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε ο ε...

«Μαστίγιο και καρότο» από τη Λαγκάρντ: Είστε με το ένα πόδι έξω από τη λάσπη






Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου Τζέρι Ράις.

Ο πρωθυπουργός και η επικεφαλής του ΔΝΤ, συζήτησαν τις προοπτικές σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που θα επανεκκινήσουν την προσεχή Τρίτη, με την έλευση του κουαρτέτου στην Αθήνα.




Σύμφωνα με τον κ Ράις, η κ. Λαγκάρντ μετέφερε στον κ. Τσίπρα τις θέσεις του Ταμείου για το ελληνικό ζήτημα, μετά τα αποτελέσματα του Eurogroup και τις συζητήσεις που είχε με την καγκελάριο Μέρκελ.

«Συνεχίστε την προσπάθεια. Προχωρήστε τις μεταρρυθμίσεις. Είστε με το ένα πόδι έξω από τη λάσπη», φέρεται να είπε η κ. Λαγκάρντ στον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι οποίες επιβεβαίωσαν την επικοινωνία των δύο πλευρών.

«Πάρτε κι άλλα μέτρα»

«Πειθαρχία» και «παρεμβάσεις στο συνταξιοδοτικό», δηλαδή με απλά λόγια μαχαίρι στις συντάξεις, ζήτησε η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD της Γερμανίας.

Μια μέρα μετά τη συνάντησή της με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, κατά την οποία αποφασίστηκε η συζήτηση για το ελληνικό χρέος να ανοίξει μετά το 2018, η κυρία Λαγκάρντ έριξε ... βομβες.

Όπως είπε στην ίδια συνέντευξη, θα πρέπει να βελτιωθεί και η εισπραξιμότητα φορολογικών εσόδων. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.