Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ: Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΙ ΕΞΥΜΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΥ ΣΟΡΟΣ

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Πάπας Φραγκίσκος δημοσιοποίησε μια επιστολή που γράφτηκε για εκείνους που συγκεντρώθηκαν για την λεγόμενη «Π...







Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Πάπας Φραγκίσκος δημοσιοποίησε μια επιστολή που γράφτηκε για εκείνους που συγκεντρώθηκαν για την λεγόμενη «Παγκόσμια Συνάντηση Λαϊκών Κινημάτων» που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια στις 16-19 Φεβρουαρίου - μια συνάντηση που οργανώθηκε από το Βατικανό. Οι συνεδριάσεις αυτές πραγματοποιούνται τακτικά στο Βατικανό και ξεκίνησαν από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο στην προσπάθειά του να συνεργαστεί με μια ποικιλία “λαϊκών κινημάτων” σε όλο τον κόσμο.






Στην επιστολή, η οποία φέρει ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου ο Φραγκίσκος επαινεί δημοσίως την οργάνωση PICO - People Improving Communities through Organizing – (Άνθρωποι Βελτιώνουν τις Κοινότητες μέσω Οργάνωσης) - που ήταν μια από τους υποστηρικτές της εκδήλωσης αυτής του Βατικανού. Γράφει ο Φραγκίσκος:

«Θα ήθελα επίσης να επισημάνω το έργο που έγινε από το Εθνικό Δίκτυο PICO και τις οργανώσεις που προωθούν αυτή τη συνάντηση. Έμαθα ότι PICO σημαίνει " Άνθρωποι Βελτιώνουν τις Κοινότητες μέσω Οργάνωσης". Τι μεγάλη σύνθεση της αποστολής των λαϊκών κινημάτων: να εργαστείτε σε τοπικό επίπεδο, πλάι-πλάι με τους γείτονές σας, οργανώνοντας τους εαυτούς σας, για να κάνετε τις κοινότητές σας να ευδοκιμήσουν».

Αυτό που ο Πάπας Φραγκίσκος δεν αναφέρει εδώ είναι ότι η PICO χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον George Soros.

Η αριστερή ιστοσελίδα Discover the Political Networks περιγράφει την PICO ως ομάδα που «χρησιμοποιεί την οργανωτική τακτική του στυλ του Saul Alinsky για να προωθήσει τα δόγματα της θρησκευτικής αριστεράς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.