Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΒΙΤΑΛΙ ΤΣΟΥΡΚΙΝ! ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ (;) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ 65ΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ...

Στις 21 Φεβρουαρίου ο Vitaly Churkin, θα ήταν 65 ετών. Κυνισμός. Υπολόγισαν να τον δηλητηριάσουν την παραμονή των γεννεθλίων του. Οι...






Στις 21 Φεβρουαρίου ο Vitaly Churkin, θα ήταν 65 ετών. Κυνισμός. Υπολόγισαν να τον δηλητηριάσουν την παραμονή των γεννεθλίων του. Οι « εταίροι » απολύτως αποθρασύνθηκαν από την ατιμωρησία ,σκύλες !





Αυτή είναι η εκδίκηση για την ήττα του υβριδικού πολέμου κατ΄εντολήν Biden-Clinton Bush. Και την απόπειρα εκ νέου να διαταράξουν τη νέα διοίκηση Trump με το Κρεμλίνο .

Η α΄ ενέργεια εκδίκησης ήταν η δολοφονία του καταπληκτικού πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Τουρκία του Charles Andrew Gennadievich που οργανώθηκε από τους πράκτορες των δυτικών μυστικών υπηρεσιών με διπλωματική κάλυψη κατά τέτοιον τρόπο που ήταν εντελώς απίθανο να εντοπιστούν οι αληθινοί υπεύθυνοι του εγκλήματος.

Η β΄πράξη εκδίκησης ήταν η διοργάνωση του μαζικού εγκλήματος κατά του Tu-154 B-2 με 92 επιφανείς επιβάτες και πλήρωμα. …Υπάρχει τώρα κάποιος που ν΄αμφιβάλει ότι πρόκειται για μια τεχνητή ενέργεια της τρομοκρατίας; Λίγη σημασία θα έχουν τα πορίσματα της επιτροπής έρευνας .

Και τώρα – η τρίτη τρομοκρατική επίθεση εμφανής. Το πούστικο το New York Post έβγαλε τη διάγνωση: ο Churkin είναι νεκρός λόγω καρδιακών προβλημάτων! Πόσα άλλα θύματα αυτών των ψευτοαγγείων έχουμε ανάγκη ; ..

Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι αλήθεια.Ήταν τόσο ευφυής και τόσο ισχυρός. Απολάμβανε την τιμή όχι μόνο της Ρωσίας αλλά όλου του διπλωματικού κόσμου.Είμαι βέβαιος ότι χωρίς αυτά τα άτομα η διπλωματία θα είναι απρόσωπη.

Ο Vitaly Churkin ήταν στη σύγχρονη διπλωματία μια νησίδα αλήθειας στο πέλαγος του ψέυδους.Αιωνία η μνήμη ενός παραγματικού ανθρώπου και ενός ταλαντούχου διπλωμάτη! Βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σ΄όλους μας. Στη Βασιλεία των Ουρανών!

Πάλαιψε για τη Ρωσία ως το τέλος.Κατά τη γνώμη μου ένας άνθρωπος που αξίζει τον τίτλο του ήρωα της Ρωσίας.cont.ws 20.2.17

Ούτε επί ψυχρού πολέμου……..δεν υπήρχαν τέτοιες εξελίξεις τα γεγονότα τρέχουν ο Βιτάλι Τσούρκιν …με συνοπτικές διαδικασίες έπεσε σε εχθρικό έδαφος στη Νέα Υόρκη την επομένη της αναγνώρισης από τον Πούτιν με διάταγμα των εγγράφων που εκδίδουν οι Δημοκρατίες Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ στο Ντονμπάς που αποτελεί de facto ανγνώριση των 2 αυτών αυτοανακηρυχθέντων Δημοκρατιών.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.