Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ FACEBOOK ΚΑΙ ΤWITTER! 18,000 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ...!!

Αναφέρεται πως υπάρχουν 17.862 φάκελοι με εντολές σύλληψης ατόμων με την κατηγορία πως ¨στήριξαν την τρομοκρατία¨ στα μέσα κοινωνικ...

kck-operasyon






Αναφέρεται πως υπάρχουν 17.862 φάκελοι με εντολές σύλληψης ατόμων με την κατηγορία πως ¨στήριξαν την τρομοκρατία¨ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΑ, στους τελευταίους έξι μήνες έγιναν 68.774 καταγγελίες για άτομα τα οποία μέσω facebook και twitter ¨στήριξαν την τρομοκρατία¨.




Σε 21.723 εξ αυτών οι χρήστες εντοπίστηκαν, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για τον εντοπισμό 47.024 άλλων χρηστών.

Από αυτούς τους χρήστες μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 3.681 άτομα, ενώ προφυλακίστηκαν 1.734. Aφέθηκαν ελεύθεροι οι 2.117 ενώ με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι 317.

Έγινε γνωστό πως στις εισαγγελίες υπάρχουν αναμένουν ακόμη την σειρά τους 17.862 φάκελοι που εμπεριέχουν εντάλματα σύλληψης.

Είχαν έρθει στην επικαιρότητα μετά από τις επιθέσεις

Μετά από τις επιθέσεις σε Καισάρεια και σε Μπεσίκτας, η αστυνομία είχε κάνει έκκληση στους πολίτες να καταγγέλλουν αυτούς οι οποίοι στα σόσιαλ μίντια εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τις επιθέσεις.

Μιλώντας σχετικά με το θέμα ο Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε δηλώσει: ¨Έχω μια σημαντική προειδοποίηση για τους αδερφούς μου ου χρησιμοποιούν τα σόσιαλ μίντια. Τα σόσιαλ μίντια δεν είναι ανεύθυνα μίντια. Μπορεί να γίνουν μπελάς στο κεφάλι σας¨.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ είχε δηλώσει τότε πως η έκφραση θαυμασμού για τις τρομοκρατικές οργανώσεις στα σόσιαλ μίντια συνιστά αδίκημα.

Diken 13/1/2017 - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.