Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ

Η Αρία φυλή του Hitler, απ” ότι φαίνεται δεν είχε να κάνει μόνο με ανθρώπους, αλλά και με αλλά και με προϊστορικά ζώα. Μεταξύ άλλων, σ...







Η Αρία φυλή του Hitler, απ” ότι φαίνεται δεν είχε να κάνει μόνο με ανθρώπους, αλλά και με αλλά και με προϊστορικά ζώα. Μεταξύ άλλων, σχεδίαζε να ξαναδώσει ζωή στις προϊστορικές, άγριες αγελάδες.

Ένα κοπάδι από αυτές αποδείχθηκε ότι ήταν τόσο επιθετικές που ένας αγρότης στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγκάστηκε να σκοτώσει επτά και να τις κάνει λουκάνικα.




Ο λόγος για τον Derek Gow που το 2009 εισήγαγε μια ντουζίνα αγελάδες τύπου Heck και τις τοποθέτησε στο αγρόκτημά του. Οι “ναζιστικές” αγελάδες ήταν τόσο επιθετικές που παρ” ολίγον να σκοτώσουν το προσωπικό της φάρμας.

Μιλώντας στη Βρετανική Independent ανάφερε ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει επτά από αυτές. “ Αποφάσισα να μειώσω την αγέλη σε έξι, επειδή ορισμένες από αυτές ήταν επιθετικές με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τις χειριστούμε.”

Αυτή η επιθετική φυλή αυτών των αγελάδων παρήχθη από τους γερμανούς ζωολόγους Heinz και Lutz Heck. Στα δύο αδέρφια είχε ανατεθεί από το Ναζιστικό κόμμα η παραγωγή μιας φυλής βοοειδών με βάση τον βούβαλο. Επιμελητής και κύριος οργανωτής της «νεκρανάστασης» ήταν το δεξί χέρι του Χίτλερ, ο Herman Göring, επικεφαλής του Τρίτου Ράιχ.

Οι βούβαλοι ήταν ένα είδος άγριου ταύρου που κάποτε περιπλανιόταν στα δάση της Ευρώπης, αλλά κυνηγήθηκαν και εξαφανίστηκαν τον 17ο αιώνα.

«Από τη στιγμή κυριαρχεί ειρήνη στο αγρόκτημα.» κατέληξε.

Μετά το τέλος του Πολέμου τα εργαστήρια του Χίτλερ βομβαρδίστηκαν, οι επιστήμονες που συνεργάζονταν μαζί τους σώπασαν για πάντα και έτσι ορισμένα από τα σχέδια του έμειναν στα χαρτιά.
apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.