Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ...

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κορινθίας για να εντοπίσουν τους κακοποιούς που εισέβαλαν μέσα σε λίγη ώ...

Δυο ληστείες σε λίγη ώρα σε χωριά της Κορινθίας






Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κορινθίας για να εντοπίσουν τους κακοποιούς που εισέβαλαν μέσα σε λίγη ώρα τη νύχτα του Σαββάτου σε δυο σπίτια σε διαφορετικά χωριά για να ληστέψουν τους ενοίκους.




Στην πρώτη περίπτωση, οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας μοναχικής γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, την ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα την χτυπήσουν και της άρπαξαν όσα χρήματα είχε και τα κοσμήματά της. Αμέσως μετά, πήγαν σε άλλη κοινότητα της περιοχής και αποπειράθηκαν με τον ίδιο τρόπο να ληστέψουν άλλη μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της, όμως δεν βρήκαν χρήματα ή κάτι αξίας.

Και στις δυο περιπτώσεις, τα θύματα δεν είδαν με τι μέσο διέφυγαν οι ληστές, ωστόσο συμπίπτουν οι περιγραφές τους που έδωσαν στους αστυνομικούς του τμήματος Βραχατίου και της Ασφαλείας Κορίνθου οι οποίοι διενεργούν προανάκριση. Έτσι, φαίνεται ότι και στα δυο περιστατικά ήταν οι ίδιοι δράστες, οι έρευνες για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.