Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΟΡΟΣ: «Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ»

Λίγες ώρες πριν ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στο στόχαστρο του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, ο οποίος δεν... μάσησε ...



Λίγες ώρες πριν ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στο στόχαστρο του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, ο οποίος δεν... μάσησε τα λόγια του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής χαρακτήρισε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ «απατεώνα» και «εν δυνάμει δικτάτορα», προεξοφλώντας ότι θα αποτύχει.

«Είναι υπέρ αυτής της άλλης μορφής διακυβέρνησης, που είναι το αντίθετο της ανοιχτής κοινωνίας. Είναι πιο κοντά σε μια δικτατορία ή σε ένα μαφιόζικο κράτος» προειδοποίησε ο 86χρονος επενδυτής από το Νταβός, όπου διεξάγεται το οικονομικό φόρουμ.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Τραμπ θα διχάσει τις ΗΠΑ, γιατί αντιμάχεται όσους διαφωνούν μαζί του. Είπε τέλος ότι, εάν ο νέος Αμερικανός πρόεδρος προκαλέσει εμπορικό πόλεμο, θα φέρει πιο κοντά την Κίνα και την Ευρώπη.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.