Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ... ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ!

Εδώ και δυο μήνες περίπου στα χωριά της ελληνικής μειονότητας, στη Δρόπολη εκτυλίσσεται ένα οργανωμένο σχέδιο κατά του ελληνισμο...










Εδώ και δυο μήνες περίπου στα χωριά της ελληνικής μειονότητας, στη Δρόπολη εκτυλίσσεται ένα οργανωμένο σχέδιο κατά του ελληνισμού και των κατοικιών τους. Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων σχεδόν σε όλα τα χωριά του Δήμου Δρόπολης έχουν γίνει διαρρήξεις και καταστροφές στις περιούσιες.




Στο μειονοτικό χωριό Γεωργουτσάτες Δρόπολης κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών διαπιστώθηκαν πάνω από 10 διαρρήξεις σε σπίτια. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους τελευταίους μήνες στα χωριά Δερβιτσάνη, Σωφράτικα, Γράψη, Ζερβάτες οι "εισβολείς" δρουν ιδιαίτερα βίαια καταστρέφοντας τα πάντα αλλά... δεν αφαιρούν τίποτα.

Όπως φαίνεται το φαινόμενο αυτό έχει αυξηθεί και λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις που έχει ως στόχο στην τρομοκράτηση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Οι κάτοικοι αισθάνονται απροστάτευτοι αφού δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την λήψη μέτρων από τις αρμόδιες αλβανικές υπηρεσιες αλλά ούτε και από το Ελληνικό Προξενείο του Αργυροκάστρου προς τις Αλβανικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.