Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ»: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ»

Νέα μεγάλη προσφορά του «Στόχου»: Βρήκαμε και σάς προσφέρουμε εντελώς δωρεάν το εξαφανισμένο εδώ και 30 χρόνια βιβλίο του μακαρίτη...








Νέα μεγάλη προσφορά του «Στόχου»: Βρήκαμε και σάς προσφέρουμε εντελώς δωρεάν το εξαφανισμένο εδώ και 30 χρόνια βιβλίο του μακαρίτη εκδότη της «Ελ. Ώρας» Γρηγόρη Μιχαλόπουλου «Απόστολος Κακλαμάνης, Δύο ώρες με τον Ταξίαρχο Ιωαννίδη». Γράφτηκε το σωτήριον έτος 1983 και οι πρασινοφρουροί του ΠΑΣΟΚ με προσωπική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου το εξαφάνισαν από τα βιβλιοπωλεία και από όλη την πιάτσα μέσα σε λίγους μόνο μήνες για να μή μάθει ο κόσμος ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης ζητούσε από τον Δικτάτορα Μίμη Ιωαννίδη να τον κάνει υπουργό της Χούντας!..




Πρόκειται για εκπληκτικό ντοκουμέντο που πρέπει να έχει στο αρχείο του κάθε πατριώτης. Μεταξύ άλλων, θα μάθετε τί έλεγε ο Απόστολος Κακλαμάνης στον Δικτάτορα Ιωαννίδη και στους στενούς του συνεργάτες (Παλλαΐνηδες, Παρασκευά Μπόλαρη, δικηγόρο Γ. Αλφαντάκη κλπ) εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου («Θα του βγάλω ένα - ένα τα δόντια»), εναντίον των Παναγούληδων («οι Παναγούληδες δεν μετράνε»), για την ανάγκη να εκριζωθούν όλοι οι πολιτικοί («τους σιχαινόμεθα γιατί είναι γελοία υποκείμενα», «καιρός να καθαρίσωμε τον Τόπο από τους κοπρίτες πολιτικούς»), για τον Βασιλέα Κωνσταντίνο («ο Βασιλεύς είναι αναγκαίος»), για τον Γέρο της Δημοκρατίας, τις χυδαίες ύβρεις του εναντίον του Γεωργίου Μαύρου και του Ευάγγελου Γιαννόπουλου και πολλά - πολλά άλλα που θα σάς αφήσουν άναυδους.

Το βιβλίο που σάς προσφέρει δωρεάν σήμερα ο «Στόχος» είναι τόσο δυσεύρετο, που αρκεί να σάς πούμε το εξής: Όταν το 1996 ο Εβραίος Σημίτης ξαναδιόρισε τον Απόστολο Κακλαμάνη Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, ΟΛΟΙ οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες ψάχνανε σαν τρελοί σε παλαιοβιβλιοπωλεία και στο Μοναστηράκι να βρούνε αυτό το ντοκουμέντο. Το ένα αντίτυπο που τελικά βρέθηκε, πουλήθηκε σε αστρονομική τιμή, φωτοτυπήθηκε και η κάθε φωτοτυπημένη σελίδα μοσχοπουλήθηκε μέσα στην Βουλή!..

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ: Μπείτε εδώ: http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1421937085

και πατήστε Download File. Διώξτε την διαφήμιση που θα εμφανισθεί και ξαναπατήστε click here to download the file now.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.