Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΡΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση της οικογένειας δύο νεαρών Αλβανών με τα τέσσερα παιδιά τους, εκ των οποίων τα τρία μικρά κορίτσια, τα ...

Θρίλερ δίχως τέλος με τα αδερφάκια στην Πάτρα - Ποια θα είναι η τύχη γονιών και παιδιών






Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση της οικογένειας δύο νεαρών Αλβανών με τα τέσσερα παιδιά τους, εκ των οποίων τα τρία μικρά κορίτσια, τα οποία προ ημερών εγκατέλειψε η μητέρα τους στην Πάτρα.





Τα τρία αγγελούδια παραμένουν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, κοντά στο οποίο βρέθηκαν, ενώ οι γονείς του κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών.
Όπως αναφέρει το thebest.gr, στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά την τύχη γονιών και παιδιών. Αστυνομία και Εισαγγελία βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων DNA προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όντως πρόκειται για τα παιδιά του ζευγαριού. Σημειώνεται επίσης ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει κι ένα αγόρι, ηλικίας σήμερα περίπου πέντε ετών, το οποίο βρίσκεται στα Λεχαινά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 26χρονος πατέρας και η 20χρονη μητέρα βρίσκονται παράνομα στην χώρα, επομένως το πού θα ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών θα κρίνει και την δική τους τύχη.

Αν τους δοθεί ή έστω στον έναν εξ' αυτών, πράγμα που δεν εκτιμάται ως το πιο πιθανό σενάριο, θεωρείται σίγουρο ότι θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Για τα παιδιά το πιο ισχυρό ενδεχόμενο είναι την επιμέλεια να αναλάβει ένας φορέας.




Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα που εντοπίστηκε στην Αττική και πείστηκε να παρουσιαστεί στην Ασφάλεια Πατρών, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά της και πως τα παράτησε γι΄αυτό τον λόγο όταν κλήθηκε να τα πάρει από το σπίτι της μητέρας της στην Πάτρα. Εκεί τα είχε πάει ο πατέρας τους. Η γυναίκα είπε ότι δεν τα πάει καλά μαζί του και έχει φύγει από τα Λεχαινά όπου διέμεναν. Φέρεται δε να τον έχει εγκαταλείψει για έναν άλλο άνδρα.

Δικηγόρος: Δεν έχω συναντήσει άλλη περίπτωση χωρίς ίχνος μητρικού φίλτρου

«Είμαι 35 χρόνια δικηγόρος. Δεν έχω συναντήσει άλλη τέτοια περίπτωση που να μην υπάρχει ίχνος μητρικού φίλτρου», λέει ο δικηγόρος Δημήτρης Κατωπόδης στο tempo24.gr για την υπόθεση.

Ο Δημήτρης Κατωπόδης, έλαβε ένα τηλεφώνημα από γνωστό του, ο οποίος του είπε για την περίπτωση αυτή στην Πάτρα και ότι γνώριζε τον πατέρα. Ο γνωστός δικηγόρος από την Αθήνα, κλήθηκε να βοηθήσει και αυτό έκανε. Αμέσως ήρθε σε επαφή με τον πατέρα ενώ εξηγεί ότι η συνεργασία του με την ασφάλεια Πατρών ήταν άψογη.

«Ο πατέρας είναι ένα πραγματικό ράκος. Όπως μου μετέφερε βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση ενώ συνέχεια έψαχνε για δουλειά», λέει ο κ. Κατωπόδης ενώ συγκλονίζει ότι μιλά για την επικοινωνία που είχε με τη νεαρή μητέρα των παιδιών. «Μου είπε ότι βρίσκεται στον Ασπρόπυργο σε έναν καταυλισμό και ότι δεν τα θέλει τα παιδιά γιατί ζει έναν μεγάλο έρωτα».


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/764383/thriler-dixos-telos-me-ta-aderfakia-stin-patra-poia-tha-einai-i-tyxi-gonion-kai-paidion#ixzz4WVWhEOUo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.