Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ - ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «Ε»...!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ...

Τα 24ωρα μετά την βίαιη εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα έρχεται μήνυση κατά δημοσιογράφων! Προφανώς κάπ...








Τα 24ωρα μετά την βίαιη εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα έρχεται μήνυση κατά δημοσιογράφων! Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι η μετάδοση της είδησης είναι αδίκημα και έτσι διώκουν δημοσιογράφους!




Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής, μπήκε η Τατιάνα Στεφανιδου. Ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρωταγωνιστής της εισβολής στο Α Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, Γιάννης Λαγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κατά της Τατιάνας Στεφανιδου ζητώντας την αυτόφωρη σύλληψή της!

Από νωρίς το απόγευμα περιπολικό βρίσκεται έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και περιμένει την γνωστή παρουσιάστρια για να την συλλάβει! Περιπολικό έχει σταλεί και στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανιδου. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο γνωστό παιχνίδι εκφοβισμού όσων ασκούν κριτική στην Χρυσή Αυγή ή πολύ απλά κάνουν την δουλειά τους!

pikosapikos

Με τον αναμενόμενο τρόπο αντέδρασε η παρουσιάστρια του "Ε", Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα μηνύθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.
Η εν λόγω παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανίστηκε και κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό της και κρύβεται σαν το ποντίκι για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου.
Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον - άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.
Κατά την πάγια τακτική όλων των συκοφαντών μόλις αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, εξαφανίζονται...

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.