Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΤΟΥ Κ.Ι.Ε.Φ. ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ!..

Τα στελέχη του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) συναντήθηκαν με τον Εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών...







Τα στελέχη του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) συναντήθηκαν με τον Εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι Παναγιώτη Δημητρά.




Ο πρόεδρος του ΚΙΕΦ Μουσταφά Αλή Τσαούς, ο Αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Αχμέτ Καρά και ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Οζάν Αχμέτογλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Αθήνα στις 14 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Σάββατο συναντήθηκαν με τον Παναγιώτη Δημητρά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην Αθήνα, συζητήθηκαν, η κοινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από το ΚΙΕΦ και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι με θέμα «Οι Εθνικές Μειονότητες στην Ελλάδα και οι Συστάσεις των Διεθνών Οργανισμών», η επίθεση του Κόμματος της Χρυσής Αυγής, τα γεγονότα που συνέβησαν και ο νομικός αγώνας που ξεκίνησε σχετικά με την επίθεση. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα μεταξύ του Δημητρά και των στελεχών του ΚΙΕΦ αξιολογήθηκαν, οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των μειονοτήτων, κυρίως θέματα της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, οι υποθέσεις των μειονοτικών συλλόγων στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και οι αποφάσεις σχετικά με τις υποθέσεις αυτές, οι ποινικές διώξεις που κινήθηκαν κατά των στελεχών του ΚΙΕΦ και τους εκλεγμένους μουφτήδες.

ΚΙΕΦ debpartisi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.