Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΡΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ

Την θλίψη τους εκφράζουν για τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι περιμέ...







Την θλίψη τους εκφράζουν για τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι περιμένοντας τα αποτελέσματα της έρευνας των αρχών για τα αίτια που οδήγησαν στην ανατροπή του αυτοκινήτου του και το χαμό του.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει ως εξής:




Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες 16/1/2017 τον αιφνίδιο και αδόκητο χαμό του καλού φίλου και Συναδέλφου Βασίλη Γκορτζιά, Διευθυντού του Κ.Κ. Μαλανδρίνου, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έχασε την ζωή του όταν πήγαινε στην Φυλακή για να εργαστεί.

Ο Βασίλης Γκορτζιάς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλά Καταστήματα Κράτησης και διετέλεσε Διευθυντής στις Φυλακές του Βόλου και Ιωαννίνων, ενώ τα τελευταία χρόνια προΐστατο της Διεύθυνσης στο Κ.Κ. Μαλανδρίνου.

Η απρόσμενη απώλειά του βυθίζει όλους εμάς τους συναδέλφους του στις Φυλακές στο πένθος, αλλά κυρίως την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του.

Βασίλη, Καλό Παράδεισο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.