Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΞΩ...!!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΩΝ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ...!!

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΕΝΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΡΥΠΤΩΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ






ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΕΝΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΡΥΠΤΩΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΩΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ... ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK....




Με αφορμή τη σύλληψη του Διευθυντή του Ομίλου "Παραπολιτικά", Παναγιώτη Τζένου, ο εκδότης της εφημερίδας "Παραπολιτικά" Γιάννης Κουρτάκης έγραψε στο Facebook:

"Όταν το παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσελθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια".

Στον εκδότη της εφημερίδας "Παραπολιτικά" Γιάννη Κουρτάκη αναφέρονται δύο tweets του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

"Κρύβεται ο Κουρτάκης τώρα ενώ επί δύο ημέρες επιτίθεται σε εμένα μέσω του ανήλικου παιδιού μου για να αποσύρω τις κατηγορίες για το ΚΕΕΛΠΝΟ" έγραψε ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

"Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά οτι προσέρχεται οικειοθελώς . ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ".

ME NEA ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:

"Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν" έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.