Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ...» Η JOURNAL TIMES ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΡΑΪΝΣ ΠΡΙΜΠΟΥΣ

ΒΟΣΤΩΝΗ. Εγκωμιαστικό δημοσίευμα αφιέρωσε η αμερικανική εφημερίδα «Journal Times» στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, κ. Ράινς Πρίμπους...




ΒΟΣΤΩΝΗ. Εγκωμιαστικό δημοσίευμα αφιέρωσε η αμερικανική εφημερίδα «Journal Times» στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, κ. Ράινς Πρίμπους, επικεντρωμένο στο θέμα της βαθιάς του πίστης στον Θεό και την ανάμειξή του στην εκκλησία Grace Church.

Διευκρινίζεται ότι η εκκλησία Grace είναι μία από τις πολλές δικαιοδοσίες της Διαμαρτύρησης και η συγκεκριμένη ανήκει στους Μεθοδιστές. Οπως αναγράφεται στο άρθρο, ο κ. Πρίμπους «έχει ελληνική κληρονομιά και διατηρεί διπλή συμμετοχή με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Racine του Ουισκόνσιν».

Στο άρθρο αναγράφεται ότι πολλοί στην εκκλησία Grace δεν γνωρίζουν ότι ο Ράινς Πρίμπους είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη πολιτική βαρύτητα για τη χώρα και ότι αναλαμβάνει στη δεύτερη ισχυρότερη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Απλώς γνωρίζουν τον κ. Πρίμπους ως έναν άνθρωπο με αρχές, αφοσιωμένο χριστιανό του οποίου η πίστη τον βοηθά και τον καθοδηγεί. Μέλη της εκκλησίας Grace λένε ότι το ήθος και η αγάπη του για την πολιτική ήταν φανερή πολύ πριν ο κ. Πρίμπους αναδειχθεί στα πολιτικά πράγματα του Ουισκόνσιν, η εξέλιξη των οποίων τον οδήγησε μέχρι τον Λευκό Οίκο, όπου θα γίνει προσωπάρχης του νεοεκλεγέντος προέδρου κ. Ντόναλντ Τραμπ.

Ο επί πολλά χρόνια φίλος του κ. Πρίμπους, ο κ. Τζον Μπίνκλι, είπε ότι «δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι έχει ανεβεί σ’ αυτή την υψηλή θέση επιρροής στη χώρα μας. Χαίρομαι γι’ αυτό και χρειαζόμαστε περισσότερους άνδρες όπως τον Ράινς σε θέσεις επιρροής και αποτελεσματικότητας στον κόσμο».

Η πίστη για τον κ. Ράινς Πρίμπους είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Μόλις είχε αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή και ήταν νεόνυμφος ο κ. Πρίμπους πήγε στην Εκκλησία Grace, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση 3626 Highway 31, το έτος 1999.

Ο κ. Πρίμπους και ο κ. Μπίνκλι μαζί με τις συζύγους τους ξεκίνησαν μία ομάδα μελέτης Αγίας Γραφής για νεόνυμφους. Επίσης, ο κ. Πρίμπους και ο κ. Μπίνκλι μαζί με έναν ακόμα φίλο τους συναντιόντουσαν ξεχωριστά μία φορά την εβδομάδα για Μελέτη Αγίας Γραφής και συμπροσευχή.

Μιλώντας για τον κ. Πρίμπους, ο κ. Μπίνκλι είπε ότι «ήταν πολύ αφοσιωμένος στο γάμο, στη σταδιοδρομία του και στην πίστη του, η οποία ήταν κάτι πολύ σπουδαίο γι’ αυτόν». Ο κ. Μπίνκλι είπε ότι «στις μικρές ομάδες Μελέτης Αγίας Γραφής, ο κ. Πρίμπους ήταν ενθουσιώδης, υπέβαλλε ερωτήσεις και αφομοίωνε τις πληροφορίες καθώς μελετούσε την πίστη του, ενώ η σύζυγός του η Sally ήταν επίσης πολύ δραστήρια στην Εκκλησία ιδιαίτερα στον τομέα της μουσικής».

Αξιωματούχοι της εκκλησίας Grace είπαν ότι ο κ. Πρίμπους χρησιμοποιούσε τις νομικές γνώσεις και αφιέρωνε αναρίθμητες ώρες δωρεάν για νομικής φύσεως θέματα όπως για ακίνητα, διοίκηση και άλλα θέματα της εκκλησίας.

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.