Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΤΩΡΑ: ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΕΧΟΥΝ HΔΗ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ SWAT - ΒΙΝΤΕΟ

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και η ειδική ομάδα της SWAT, η οποία περιμένει εντολές για να επέμβει - Ο οπλοφ...



Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και η ειδική ομάδα της SWAT, η οποία περιμένει εντολές για να επέμβει - Ο οπλοφόρος προσπάθησε να ληστέψει την τράπεζα

Οπλισμένος άνδρας κρατά άγνωστο αριθμό ομήρων σε τράπεζα της περιοχής Τζάκσονσβιλ της Φλόριντα, στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με μάρτυρα, μέσα στο κτίριο της τράπεζας υπάρχουν τουλάχιστον 11 άτομα, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά πολύπλοκη την υπόθεση της διάσωσής τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας υπό την απειλή όπλου, υποχρέωσε τους φύλακες να κλειδώσουν την πόρτα, κρατώντας ως ομήρους το προσωπικό και όσους πελάτες βρίσκονταν μέσα.






Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και η ειδική ομάδα της SWAT, η οποία περιμένει εντολές για να επέμβει. Ένας ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας έχει αναλάβει προς το παρόν να έρθει σε επαφή με τον δράστη, προκειμένου να αποφευχθεί το μακελειό.




Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί πυροβολισμοί ή τραυματίες. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν από το κτίριο, ο οπλοφόρος επιχείρησε να ληστέψει την τράπεζα, αλλά ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα και να θέσει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο διαφυγής του, απειλώντας να σκοτώσει ομήρους αν δεν τον αφήσουν να απομακρυνθεί.

Η αστυνομία του Τζάκσονσβιλ έδωσε εντολή να εκκενωθεί περιμετρικά η περιοχή, καθώς και όσες επιχειρήσεις και καταστήματα βρίσκονται σε αρκετά μεγάλη ακτίνα. Το ενδεχόμενο επέμβασης εξετάζεται σοβαρά από τον επικεφαλής της επιχείρησης, ενώ απαγορεύτηκε σε όλους να τραβούν βίντεο και φωτογραφίες από τις θέσεις που έχουν λάβει οι άνδρες της SWAT, καθώς εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος για τους ομήρους.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.