Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ Σ΄ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ: ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ FIFA 17 ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ!

Μέχρι και με το FIFA 17 τα έβαλαν κάποιοι Ρώσοι βουλευτές, ζητώντας να ληφθούν μέτρα επειδή το video game παραβιάζει τον νόμο της χώρ...








Μέχρι και με το FIFA 17 τα έβαλαν κάποιοι Ρώσοι βουλευτές, ζητώντας να ληφθούν μέτρα επειδή το video game παραβιάζει τον νόμο της χώρας ενάντια στην γκέι προπαγάνδα! Και εξαιτίας αυτού, ζητούν να απαγορευθεί.




Με επιστολή τους στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι βουλευτές διαμαρτύρονται ότι το δημοφιλές παιχνίδι «καλεί τους χρήστες να υποστηρίξουν την δράση Rainbow Laces της Premier League, μία τεράστια καμπάνια υποστήριξης της κοινότητας ΛΟΑΤ», γράφει η εφημερίδα Izvestia, σύμφωνα με τον Guardian.

Σύμφωνα με τον νόμο του 2013, τέτοια προπαγάνδα για «μη παραδοσιακές» σεξουαλικές σχέσεις μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών, τόνιζε η ίδια η επιστολή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μία οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ, με έδρα στη Βρετανία, ξεκίνησε αυτή την καμπάνια για την καταπολέμηση της ομοφοβίας στο ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ότι το 72% των φιλάθλων έχουν ακούσει σχόλια κατά της κοινότητας ΛΟΑΤ σε αναμετρήσεις τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η ΕΑ Sports, δημιουργός του FIFA 17, επίσης στηρίζει την καμπάνια, επιτρέποντας στους χρήστες του video game να επιλέγουν εμφανίσεις με τα χρώματα του ουράνιου τόξου για τους παίκτες τους.

Ομως, οι Ρώσοι βουλευτές υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι πρέπει να απαγορευθεί στη Ρωσία, ή να γίνουν αλλαγές.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.