Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ EVEREST - ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ...

Σοβαρά ερωτηματικά για τις συνθήκες οι οποίες οδήγησαν στη φονική έκρηξη στα Everest της πλατείας Βικτωρίας με θύμα την 39χρονη λογ...







Σοβαρά ερωτηματικά για τις συνθήκες οι οποίες οδήγησαν στη φονική έκρηξη στα Everest της πλατείας Βικτωρίας με θύμα την 39χρονη λογίστρια και μητέρα δύο μικρών παιδιών, Βασιλική Παραστατίδου, προκύπτουν λίγες ώρες μετά την τραγωδία. Ήδη, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει να διερευνήσει ψηφίδα - ψηφίδα την υπόθεση και να εντοπίσει τί προκάλεσε την έκρηξη. Οι έρευνες στρέφονται μοιραία και γύρω από την τήρηση των κανόνων ασφαλείας σε ένα καταστήμα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εκτελούνται εργασίες με ηλεκτροσυγκόλληση την ώρα που βρίσκεται εν λειτουργία.









Η τρομερή έκρηξη που συντάραξε την κεντρική πλατεία της Αθήνας περίπου στις εννιάμισι το πρωί, θύμισε στους μεγαλύτερους την τραγωδία του 1984, όταν στο τυροπιτάδικο Τιπ Τοπ της οδού Σταδίου εξερράγη φιάλη υγραερίου που σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους ογδόντα. Ο απολογισμός της έκρηξης στη Βικτώρια είναι μια νεκρή και πέντε τραυματίες, που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας οι τέσσερις και στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο πέμπτος.

Αμέσως μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο κατάστημα, ενώ ακολούθησε πανικός: Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν σκηνές αλλοφροσύνης, καθώς άνθρωποι ήταν πεσμένοι κάτω και άλλοι ούρλιαζαν από τον τρόμο. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα.



protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.