Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΕΠΕΣΕ ΑΠ΄ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ...» ΒΙΝΤΕΟ: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΖΗΝΑΣ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΤΟ

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στην απώλεια των δύο αγαπημένων της προσώπων, του πατέρα της και του αδερφού της από το αλκοόλ και σόκαρε με τ...


Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στην απώλεια των δύο αγαπημένων της προσώπων, του πατέρα της και του αδερφού της από το αλκοόλ και σόκαρε με τις αποκαλύψεις της. «Εγώ το σιχάθηκα το αλκοόλ, ο αδερφός μου το αγάπησε. Το τέλος του ήταν τραγικό», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Μιλώντας για τον πατέρα της, αποκάλυψε ότι δεν τον θυμάται ποτέ να ήταν νηφάλιος. «Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ πετυχημένος άνθρωπος και απλά ξεκίνησε να πίνει! Ήταν ο πρώτος που άνοιξε τουριστικά μαγαζιά το 1974, στη Σκόπελο!…Όμως τον »έτρωγε» το ποτό, από τα 20 του. Το τέλος του ήταν σκληρό. 21 Απριλίου που είναι τα δικά μου γενέθλια και του αδερφού μου, μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ, έπεσε από το μπαλκόνι, νομίζοντας ότι είναι πόρτα. Στις 4 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή».

AdTech Ad
Για τις γιορτές που έζησε ως παιδί είπε: «Θυμάμαι καβγάδες, φασαρίες και πάντα ως παιδί ήθελα να στολίζουμε το δέντρο. Και ο πατέρας μου χωρίς να το θέλει, το έριχνε κάτω, το έσπαγε από το μεθύσι του και εγώ την επόμενη ημέρα χωρίς να πτοούμαι, πήγαινα αγόραζα μπάλες και το στόλιζα ξανά! Αυτό το στήσιμο του δέντρου με έκανε αυτό που είμαι σήμερα, να μην αφήνω κανέναν να μου ρίχνει το δέντρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.