Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ, ΤΟ ΜΠΡΟΝΞ: ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ!!!

Η κοινωνία του Μπρόνξ στις ΗΠΑ είχαν συγκλονιστεί το 2013 από το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε διαπράξει ο 26χρονος Μπασίντ Μακλίν. Ο Μακ...






Η κοινωνία του Μπρόνξ στις ΗΠΑ είχαν συγκλονιστεί το 2013 από το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε διαπράξει ο 26χρονος Μπασίντ Μακλίν. Ο Μακλίν είχε σκοτώσει την μητέρα του Τάνια Μπέρντ, την έκοψε σε κομμάτια και πέταξε τα μέλη του σώματός της σ’ ένα κάδο. Και αυτό δεν ήταν το μόνο. Μετά πήρε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας και έβγαλε μία selfie κρατώντας το σαν «τρόπαιο».




Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 25 χρόνια κάθειρξη παρόλες τις προσπάθειες των συνηγόρων του να πείσουν το δικαστήριο πως ο νεαρός έπασχε από σχιζοφρένεια και την στιγμή που διέπραξε το έγκλημα δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.

Η αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης έγινε πολλές φορές πεδίο έντονων αντιπαραθέσεων μεταξύ συγγενών της Μπέρντ, του δράστη και των δικηγόρων του. Ο ίδιος ο Μακλίν πάντως δήλωσε στο δικαστήριο πως «ό,τι ποινή και να μου απαγγείλετε δεν θα αλλάξει κάτι. Το έκανα. Και ζητάω συγγνώμη για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.