Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΡΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ...;;; ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ... "ΜΑΛΑΚΑ&qu...

Στα μαλακά ακροδεξιός βουλευτής που υποσχέθηκε `λιγότερους μετανάστες`




Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ... "ΜΑΛΑΚΑ"...

Κάτι παραπάνω από φθηνά την γλίτωσε ο Ολλανδός βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς, ο οποίος δικάστηκε επειδή είχε υποσχεθεί “λιγότερους Μαροκινούς” στη χώρα. Ο βουλευτής κρίθηκε ένοχος, ωστόσο, δεν του επιβλήθηκε πρόστιμο. Ο ίδιος από την άλλη πήρε το θέμα προσωπικά ενώ το χαρακτήρισε τρέλα.




Ο Βίλντερς κρίθηκε ένοχος για παρακίνηση σε διακρίσεις αλλά όχι για υποκίνηση μίσους, για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε. Ο ίδιος δεν ήταν “παρών” στο δικαστήριο και όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θα καταθέσει έφεση στην απόφαση.

Οι δηλώσεις του βουλευτή "κάνουν μια διάκριση ανάμεσα στον μαροκινό πληθυσμό και σε άλλες πληθυσμιακές ομάδες της Ολλανδίας", είπε ο δικαστής Χέντρικ Στινχούις κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, η οποία διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

"Ο εμπρηστικός χαρακτήρας του τρόπου με τον οποίο έγιναν οι δηλώσεις παρακίνησε άλλα άτομα να κάνουν διακρίσεις σε βάρος των ατόμων μαροκινής καταγωγής", πρόσθεσε. Ωστόσο δεν επιδικάσθηκε πρόστιμο στον βουλευτή, αν και ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Γνωστός για τις αντι-ισλαμικές θέσεις του, ο πολιτικός δικαζόταν για τις δηλώσεις που έκανε ένα βράδυ μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου του 2014 στη Χάγη. Είχε ρωτήσει τους υποστηρικτές του αν θέλουν "περισσότερους ή λιγότερους Μαροκινούς στην πόλη τους και την Ολλανδία". Απέναντι σε ένα πλήθος που φώναζε "Λιγότερους! Λιγότερους!" εκείνος απάντησε χαμογελώντας: "Θα το φροντίσουμε".

Ο Βίλντερς αποκάλεσε την ετυμηγορία "τρέλα" και είπε ότι οι τρεις δικαστές "μισούν" το κόμμα του, το ακροδεξιό Κόμμα Ελευθερίας (PVV). "Τρεις δικαστές που μισούν το PVV ανακηρύσσουν τους Μαροκινούς φυλή και καταδικάζουν εμένα και τη μισή Ολλανδία. Τρέλα", έγραψε σε ένα μήνυμά του στο Twitter λίγο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Οι Ολλανδοί ψηφίζουν τον Μάρτιο σε βουλευτικές εκλογές και η δίκη αύξησε τη δημοτικότητα του βουλευτή που προηγείται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το PVV θα εξασφαλίσει 34 έδρες, δέκα περισσότερες από το κόμμα του φιλελεύθερου πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε.

Με πληροφορίες ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.