Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΘΙΚΤΗ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΠΙΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ Σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος. Φεύγει ένας χρόνος που μας πόνεσε πολύ. Κυρίως επειδή ένας άνθρωπος που δεν πρόλαβε ν...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

Σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος. Φεύγει ένας χρόνος που μας πόνεσε πολύ. Κυρίως επειδή ένας άνθρωπος που δεν πρόλαβε να ζήσει να δημιουργήσει να αφήσει το αποτύπωμά του στην Ελληνική μουσική… έφυγε ξαφνικά απο την ζωή. Εμείς εδώ… δεν διεκδικούμε δάφνες επαϊοντα ή ειδικού. Είμαστε ωστόσο δημοσιογράφοι και οφείλουμε να παρακολουθούμε την ιστορία ακόμη κι αυτές τις γιορτινές μέρες. Δεν σταματάμε μέχρι να βγεί η αλήθεια. Όποια κι αν είναι αυτή. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να μοιραζόμαστε μαζί σας την δημοσιογραφική αλήθειας μας. Το ρεπορτάζ μας. Χθές μας επιβεβαίωσε ο Φιλιππος Κουτσάφτης… αύριο προφανώς κάποιος άλλος επιστήμονας. Και ξέρετε γιατί; Διότι δεν έχουμε ούτε συμφέρον προσωπικό ούτε οπισθοβουλία.

Έτσι λοιπόν στο πλαίσιο του ρεπορτάζ μπήκαμε στο συνεργείο όπου και φυλάσσεται το αυτοκίνητο, στην περιοχή της Βάρης, μεσα στο οποίο άφησε την τελευταία πνοή του ο Παντελής Παντελίδης. Οι εικόνες που συλλέξαμε και εξασφαλίσαμε; Πολλές.
Ξεκινάμε με τις δυο πρώτες και έρχονται κι άλλες σε λίγο.
Όπως βλέπετε στις εικόνες-με το μάτι του δημοσιογράφου και όχι του ειδικού- η πλευρά του οδηγού είναι άθικτη. Στο εσωτερικό ωστόσο μπορείτε να δείτε πως το κάθισμα είναι πολύ κοντά στο τιμόνι. Με δεδομένο ότι κανείς δεν πείραξε την θέση απο το ατύχημα μέχρι και σήμερα… δεν σαν κάνει εντύπωση, πώς χώρεσε ο Παντελίδης των 107 κιλών και περίπου 1,80 ύψος; Δείτε λοιπόν σε εικόνα αυτό που κάποιοι υποστήριζαν το τελευταίο διάστημα για το κάθισμα. Δείτε την απόδειξη.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.