Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΩΣΟΣ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ - ΒΙΝΤΕΟ-

Ο πρώην αστυνομικός προσπάθησε να αποφύγει την Αστυνομία, οδηγώντας κυριολεκτικά διά μέσου του Διεθνούς Αεροδρομίου του Kazan, την π...





Ο πρώην αστυνομικός προσπάθησε να αποφύγει την Αστυνομία, οδηγώντας κυριολεκτικά διά μέσου του Διεθνούς Αεροδρομίου του Kazan, την περασμένη Τετάρτη, όπως ανέφερε το RT.

Δείτε το video και θα παρατηρήσετε τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον σταματήσουν, κυνηγώντας τον –πώς αλλιώς- με τα πόδια, μόνο στη μισή πορεία του μέσα από τις αίθουσες του αεροδρομίου. Πορεία που κατέστρεψε στο διάβα της μπόλικες γυάλινες πόρτες πριν φτάσει στο τερματικό σταθμό. Τα φαινόμενα έδειχναν ότι οι αστυνομικοί εγκλώβισαν τον πρώην συνάδελφό τους, και κανείς δεν πίστευε ότι αυτός θα συνέχιζε κάνοντας τις αίθουσες λαμπόγυαλο. Εκείνο που θα δείτε ακόμη είναι οι ελιγμοί του οδηγού, προσεχτικοί για να μην χτυπήσει κάποιο άνθρωπο και για να αποφύγει κάποιο εμπόδιο που θα μπορούσε να ανακόψει οριστικά την πορεία του.

Ο τύπος, που τελικά κατάφερε να προκαλέσει στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου ζημιές σχεδόν έξι εκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 100.000 ευρώ), κατάφερε επίσης να βγάλει το Lada Samara έξω από τις εγκαταστάσεις του αερολιμένα, όπου τελικά και συνελήφθη.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν με έμφαση στο γεγονός ότι ανευρέθηκαν μέσα στο Samara (πρόκειται για συνεργασία με την Porsche, παρακαλώ) σχεδόν τέσσερα γραμμάρια μαριχουάνα. Λες και αυτό από μόνο του θα ήταν ικανό να κάνει κάποιον να αφιονιστεί και να διαλύσει ένα αερολιμένα.

Προς το παρόν, ο οδηγός τέθηκε -παραδόξως- μόνο υπό 15ήμερη διοικητική επιτήρηση, αλλά αργότερα θα δικαστεί για παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας, για το ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων και για διακίνηση (!) ναρκωτικών, όπως αναφέρει το Radio Free Europe.






drive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.