Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ... «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»...!!! ΒΙΝΤΕΟ

«Στη σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη στα εργασιακά η Ελλάδα είναι το μέλλον της Ευρώπης, γι’ αυτό οφείλουν όλες οι πολιτικές δυνά...

Αχτσιόγλου: Εμείς είμαστε με τον κόσμο της εργασίας - ΒΙΝΤΕΟ







«Στη σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη στα εργασιακά η Ελλάδα είναι το μέλλον της Ευρώπης, γι’ αυτό οφείλουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη να πάρουν ξεκάθαρη θέση», διεμήνυσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, με αιχμή την εν εξελίξει διαδικασία αξιολόγησης.




«Εμείς είμαστε με τον κόσμο της εργασίας και δηλώνουμε σαφώς ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να επιβάλλει στην Ελλάδα ένα καθεστώς εξαίρεσης από το πλαίσιο των κοινωνικών κατακτήσεων των λαών και της ιστορίας της», είπε χαρακτηριστικά κατά την τοποθέτησή της στην Ολομέλεια στην συζήτηση του Προϋπολογισμού, επισημαίνοντας ταυτοχρόνως ότι «η κατάσταση είναι κρίσιμη, αλλά δεν είναι μη αναστρέψιμη».

«Μπορούμε ακόμη να δώσουμε ένα σήμα ότι οι κοινωνικές κατακτήσεις αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της χώρας και αυτής της Ευρώπης όχι απλώς με όρους παράδοσης αλλά για το μέλλον που θέλουμε να οικοδομήσουμε εντός της», τόνισε η υπουργός Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.