Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ... ΜΕ ΝΤΑΜΠΛ ΣΚΟΡ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ...

Διπλάσια φαίνεται πως είναι πλέον η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου...

Νέα δημοσκόπηση! Μπροστά η Νέα Δημοκρατία με διπλάσιο ποσοστό






Διπλάσια φαίνεται πως είναι πλέον η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονία για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 32%, ενώ στην προηγούμενη δημοσκόπηση συγκέντρωνε 30% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 16%, ενώ στην προηγούμενη μέτρηση βρισκόταν στο 15%.

Τρίτο κόμμα φαίνεται πως είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό που φτάνει στο 8%, ενώ ακολουθεί το ΚΚΕ με ποσοστό 6%. Πέμπτο κόμμα στη Βουλή είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 5,5%.




Στο όριο βρίσκονται τα κόμματα της Ένωσης Κεντρώων και της Πλεύσης Ελευθερίας που συγκεντρώνουν ποσοστό 3% και η είσοδός τους στη Βουλή θα κριθεί κυριολεκτικά στον πόντο. Ωστόσο, εκτός Βουλής, σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 2% και το Ποτάμι με 1,5%.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, "νικητής" παραμένει η απάντηση ΚΑΝΕΝΑΣ με ποσοστό 41,5%. Ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνοντας ποσοστό 36%, ενώ ο νυν πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είναι στην τρίτη θέση με ποσοστό 19,5%.

Όσον αφορά στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών πρώτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 31% και δεύτερη η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 27,5%. Τρίτος κατά σειρά είναι ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με 22,5% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 22%.

Με ποσοστό 21% πέμπτος είναι ο Βασίλης Λεβέντης και ακολουθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης με 20,5% και η Φώφη Γεννηματά με 20%. Ωστόσο και σε αυτή τη δημοσκόπηση η πλειοψηφία των πολιτών παραμένουν με αρνητική άποψη σχετικά με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, οι πολίτες δείχνουν να είναι διχασμένοι, αφού το 51% θεωρεί πως η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τη θητεία της. newsit.gr
..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.