Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΙΖΩΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ...

Συγκλονίζει το σπαρακτικό βίντεο από τις στιγμές που ο επιζών Erwin Tumiri έψαχνε τους συναδέλφους του στα συντρίμμια του αεροπλάνο...







Συγκλονίζει το σπαρακτικό βίντεο από τις στιγμές που ο επιζών Erwin Tumiri έψαχνε τους συναδέλφους του στα συντρίμμια του αεροπλάνου της Lamia που συνετρίβη στην Κολομβία.




"Alex, Ángel, David" φώναζε ο Erwin Tumiri προσπαθώντας να εντοπίσει τα άλλα μέλη του πληρώματος μέσα στα συντρίμμια και ενώ βοηθούσε στην επιχείρηση διάσωσης των αρχών. Ο Tumiri είναι ένας από τους 6 επιζώντες της αεροπορικής τραγωδίας, όπου 71 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους, συγκλονίζοντας τον κόσμο.

Ο Erwin Tumiri, μέλος του πληρώματος της μοιραίας πτήσης, μεταφέρθηκε στην κλινική Somer Rionegro όπου νοσηλεύεται χωρίς να φέρει απειλητικά για τη ζωή του τραύματα. Ο τεχνικός της αεροπορικής εταιρείας LAMIA τόνισε ότι επέζησε επειδή ακολούθησε το πρωτόκολλο ασφαλείας.

"Επέζησα επειδή ακολούθησα το πρωτόκολλο ασφαλείας. Πολλοί σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να φωνάζουν. Έβαλα τσάντες κάτω από τα πόδια μου και πήρα εμβρυακή στάση όπως συνίσταται σε περίπτωση αεροπορικής τραγωδίας", δήλωσε στην εφημερίδα El Colombiano.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.