Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΧΡΟΝΗ... ΑΒΑΠΤΙΣΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!

Του Πέτρου Κουσουλού Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας αναμένεται να συζητηθεί, σήμερα, μια πολύ περίεργη υπόθεση. Αντίδικοι ένας πο...







Του Πέτρου Κουσουλού

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας αναμένεται να συζητηθεί, σήμερα, μια πολύ περίεργη υπόθεση. Αντίδικοι ένας πολύ γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Βορείου Ελλάδος και η πρώην σύζυγός του. Αντικείμενο της δικαστικής διαμάχης; Η βάπτιση τηςεννιάχρονης κόρης τους.

Ο γνωστός παραγωγός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του και το περιβάλλον της ότι με διάφορες προφάσεις ανέβαλαν την βάπτιση του παιδιού τους με αποτέλεσμα σήμερα η μικρή να έχει φτάσει εννιά ετών και να μην έχει τελεστεί ακόμη το εκκλησιαστικό μυστήριο.




«Το παιδί μεγάλωνε και οι υποψήφιοι νονοί όλο και απορρίπτονταν ενώ ταυτόχρονα οι γονείς της την περίοδο εκείνη πριν χωρίσουμε είχαν αναλάβει τη βάφτιση άλλου παιδιού και μάλιστα ζητώντας δανεικά από εμάς για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μυστηρίου. Το μεγάλο σοκ ήρθε όταν μου ανακοίνωσε η εν διαστάσει σύζυγός μου πως στο ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της και μάλιστα πρώτου βαθμού υπάρχουν μέλη που δεν έχουν βαφτιστεί ποτέ. Μετά την αποχώρηση της Ν… από την οικία μας κινήθηκα να ζητήσω την βοήθεια της εκκλησίας ώστε να καταφέρω να βαφτιστεί το παιδί. Επισκέφθηκα τόσο τη Μητρόπολη Λάρισας όσο και τη Μητρόπολη Βόλου όπου και υπάγομαι για να εισπράξω την ίδια απάντηση πως δεν μπορώ να βαφτίσω το παιδί μου χωρίς τη συναίνεση της μητέρας του, παρά μονάχα με δικαστική απόφαση», αναφέρει στην αγωγή μου κατέθεσε.

Ακόμη και ξυλοδαρμός

Το διαζύγιο του ραδιοφωνικού παραγωγού με την σύζυγό του ήταν επεισοδιακό. Όπως είχε αποκαλύψει το ereportaz (εδώ) είχε καταγγείλει ακόμη και ξυλοδαρμό από τον πρώην πεθερό του με ρόπαλο. Με το δικόγραφο της αγωγής του επίσης ζητούσε και την επιμέλειατης εννιάχρονης, δηλώνοντας ανήσυχος για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του είχε βάλει στην ζωή της άλλον άντρα.

Σε δήλωσή του στο ereportaz o δικηγόρος και επικεφαλής του κόμματος Ταυτότητα Δανειοληπτών-Κεντρώων, Γιώργος Μπαρτζώκης, επεσήμανε: «Εύχομαι κανενας Ελληνας πατερας να μην εχει αυτο το προβλημα να λύσει να δωσει μία αξιοπρέπεια στο παιδί του που δεν φταιει σε τίποτα απο τον χωρισμό των γονεων του. Η δικαιοσύνη καλείται να εντάξει αυτο το μικρό παιδί μέσα στον κοινωνικό ιστό της πατριδας μας,να το μεγαλώσει δίνοντας του μια ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που να το εκφραζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.