Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΕΒΕΡΕΣΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ - ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΕΚΡΗ!

- Νεκρή είναι μια γυναίκα περίπου 40 ετών εργαζόμενη στο κατάστημα - Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου - Ένας από τους τραυμα...


- Νεκρή είναι μια γυναίκα περίπου 40 ετών εργαζόμενη στο κατάστημα
- Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου - Ένας από τους τραυματίες έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και θα παραμείνει για νοσηλεία στο Γεννηματάς
- Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 στο υπόγειο του καταστήματος
Τραγική εξέλιξη στην ισχυρή έκρηξη που έγινε στις 09.20 στο κατάστημα everest στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου. Από την έκρηξη δυστυχώς υπάρχει μια γυναίκα νεκρή. Στο υπόγειο του καταστήματος υπήρχε η κουζίνα και το λογιστήριο του καταστήματος.







Ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο επίσης για τουλάχιστον πέντε τραυματίες. Όλοι τους νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Πιο σοβαρά τραύματα έχει ένας 40χρονος εργαζόμενος στο κατάστημα με ελαφρά εγκαύματα στο πρόσωπο και θα παραμείνει για νοσηλεία. Επίσης, αρκετοί ήταν οι περαστικοί που τραυματίσθηκαν ελαφρά και πήγαν σε κοντινό φαρμακείο όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Οι περισσότεροι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Γεννηματάς. Σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή εργαζόταν στο υπόγειο όπου και έγινε η έκρηξη. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το κατάστημα αλλά και τα γύρω καταστήματα έπαθαν μεγάλες ζημιές ενώ παντού υπάρχουν σπασμένα γυαλιά.





Οι 20 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά. Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.