Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΣΗΜΑΙΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ...!! ΟΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΞΕΔΙΠΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ...!

Η ενέργεια των σπουδαστών της Α.Ε.Ν Πλοιάρχων Οινουσσών που ξεδίπλωσαν στην προκυμαία και κράτησαν ανοιχτή μια τεράστια Ελληνική ...







Η ενέργεια των σπουδαστών της Α.Ε.Ν Πλοιάρχων Οινουσσών που ξεδίπλωσαν στην προκυμαία και κράτησαν ανοιχτή μια τεράστια Ελληνική σημαία καθ΄ όλη τη διάρκεια της τελετής υποδοχής των 145 Πρωτοετών σπουδαστών, έκανε περήφανους και συγκίνησε όσους βρέθηκαν εκεί και έγιναν μάρτυρες αυτής της σημαντικής ενέργειας για την εποχή και τις καταστάσεις που ζούμε.




Οι μελλοντικοί καπετάνιοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται την Ελλάδα ότι έχουν πατριωτική συνείδηση και είναι έτοιμοι να διαφυλάξουν τα ιερά και τα όσια τους αν χρειαστεί.

Προηγήθηκε δοξολογία στον εορτάζοντα ναό του Αγίου Νικολάου και ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή Υποδοχής. Τους νέους σπουδαστές καλωσόρισε ο Διοικητής Ιωάννης Μάργαρης και χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάρκος, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίδοση των καθιερωμένων βραβείων αριστείας σε 13 μαθητές.

Ο εκπαιδευτικός Αργύρης Χατζελένης διάβασε επιστολή του βραβευμένου τριτοετή σπουδαστή Στέλιου Χούλη ο οποίος διέθεσε το ποσόν του βραβείου του για την ολοκλήρωση του εντευκτηρίου της σχολής.
politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.