Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΙΣΡΑΗΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,,,

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε μετά την επίθεση Ισραηλινών μαχητικών κατά αυτοκινητοπομπής στην περιφέρεια της Δαμασκού στην οποία β...

1061239_israel1





Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε μετά την επίθεση Ισραηλινών μαχητικών κατά αυτοκινητοπομπής στην περιφέρεια της Δαμασκού στην οποία βρισκόταν ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Σε ανάλυση που προέρχεται από την Ουάσιγκτον αναφέρεται ότι η ισραηλινή πολεμική αεροπορία η οποία διενήργησε επιδρομές στην περιφέρεια της Δαμασκού στις 11.00 το βράδυ είχε ως στόχο την αυτοκινητοπομπή του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς τελικά συνέβη αν και ο πρόεδρος Άσαντ απ΄ότι φαίνεται κατόρθωσε να φθάσει στο προεδρικό μέγαρο, χωρίς τα ισραηλινά μαχητικά να εντοπίσουν το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με το .




Ψάχνοντας για να επιβεβαιώσουμε την είδηση βρήκαμε στην addiyar ότι μια αυτοκινητοπομπή από 30 αυτοκίνητα που χτυπήθηκε στο ενώ παράλληλα υπήρχε ένα ακόμη κονβόι από 30 άλλα αυτοκίνητα στα όρια της Δαμασκού.Οι ισραηλινοί βομβάρδισαν την μια αυτοκινητοπομπή και λέγεται ότι σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά αεροσκάφη περισσότερα από 20 άτομα που επέβαιναν σε οχήματα που χτυπήθηκαν και κάηκαν.

Πάλι το dimpenews μετέδωσε ότι στρατιωτική πηγή ανέφερε στο συριακό πρακτορείο SANA ότι αυτή η επίθεση είναι μια απεγνωσμένη απόπειρα της οντότητας της ισραηλινής κατοχής για ν΄αποστρέψει τα βλέμματα από τις νίκες του συριακού αραβικού στρατού και για ν΄ανεβάσει το ηθικό των τακφιριστικών τρομοκρατικών δικτύων που υποβλήθηκαν σε υπολογίσιμες απώλειες σε πολλές ζώνες στα δυτικά προάστια της Δαμασκού. Δεν καθορίζει όμως το στόχο.

«Η αεροπορία του ισραηλινού εχθρού εκτόξευσε σήμερα το πρωί 2 πυραύλους από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου» που γειτνιάζει με τη Συρία ανέφερε η κρατική τηλεόραση προσθέτοντας ότι οι πύραυλοι έπληξαν την περιοχή Sabboura, στα δυτικά της πρωτεύουσας «χωρίς να προξενήσουν κάποιο θύμα».

Το almasdar με την σειρά του δεν κάνει κάποια αναφορά για επίθεση κατά του προέδρου Άσαντ.

..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.