Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ... ΕΧΕΙΘ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 6,3% ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

Με 6,3 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας...

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 6,3% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ







Με 6,3 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας.




Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα της Κάπα Research για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής, η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει ποσοστό 22,8%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 16,5%. Η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα με 6,5% και ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%, το ΚΚΕ με 5,2%, η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,2%, η Πλεύση Ελευθερίας επίσης με 2,2%, το Ποτάμι με 1,8%, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,4% και η Λαϊκή Ενότητα με 1,2%. Άλλο κόμμα θα προτιμούσε το 4,7%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος «αγγίζει» το 27,9%.

Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 61% έναντι 21% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 23,5%, έναντι 18% του Αλέξη Τσίπρα. Ακόμη, το αίτημα για άμεσες εκλογές γίνεται αποδεκτό από το 40% των ερωτηθέντων, ενώ το 46% θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στη σημερινή κυβέρνηση.

Εξάλλου, το 72% των ερωτηθέντων απαντά «όχι» και «μάλλον όχι» στο ερώτημα εάν θέλει να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το 26% απαντά «ναι» και «μάλλον ναι». Όσον αφορά στη διάλυση της ευρωζώνης, «ναι» και «μάλλον ναι» απαντά το 47% και «όχι» και «μάλλον όχι» το 49,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.