Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...!!! ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΟΝ 57ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!

Ο 57χρονος Αλβανός παιδόφιλος έλεγε στα 12χρονα κορίτσια ότι είναι όμορφες και ότι ο ίδιος μπορεί να τις βοηθήσει να κάνουν... διεθνή κα...





Ο 57χρονος Αλβανός παιδόφιλος έλεγε στα 12χρονα κορίτσια ότι είναι όμορφες και ότι ο ίδιος μπορεί να τις βοηθήσει να κάνουν... διεθνή καριέρα ως μοντέλα στην πασαρέλα!




Κάποια στιγμή, πολίτες είδαν τον 57χρονο να αγκαλιάζει και να φιλά στο μάγουλο μία μία τις ανυποψίαστες μαθήτριες, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν και να πάνε αμέσως στο σημείο, προκειμένου να του ζητήσουν τον λόγο!

Εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τον κυνηγήσουν να τον πιάσουν και με κλωτσιές και με μπουνιές να τον «ξαπλώσουν» στο οδόστρωμα όπου συνέχιζε να τρώει διάφορες μέχρι να έρθει η Αστυνομία...

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που ήταν κοντά, πήραν σήμα από το κέντρο της Αμεσης Δράσης και έσπευσαν έξω από το γυμνάσιο, όπου και τον συνέλαβαν...

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που διενεργεί την προανάκριση, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ...!!! ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 57ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ 12ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...!!!
..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.