Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΑΝ... ΒΙΔΕΣ 2 ΒΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΣΙΔΕΡΑ - ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ «ΤΣΑΚΩΣΑΝ» ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Επί ώρες ξήλωναν την επένδυση για να πουλήσουν τη λεία τους σε εταιρεία ανακύκλωσης Άδικο κόπο έκαναν οι τρεις «κυνηγοί» μετάλλων π...








Επί ώρες ξήλωναν την επένδυση για να πουλήσουν τη λεία τους σε εταιρεία ανακύκλωσης

Άδικο κόπο έκαναν οι τρεις «κυνηγοί» μετάλλων που έκαναν... βίδες δύο βαγόνια του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή Ζαχλωρίτικα του Αιγίου για να πουλήσουν τα μεταλλικά μέρη τους σε εταιρεία ανακύκλωσης! Αφού τα είχαν «γδύσει» κυριολεκτικά, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από άνδρες της Ασφαλείας.


Οι δυο Έλληνες ηλικίας 52 και 30 χρόνων και ο 22χρονος Αλβανός συνεργός τους είχαν εντοπίσει τα βαγόνια εγκαταλελειμμένα σε ένα τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου– Πατρών και πήγαν οργανωμένοι με το φορτηγό του 52χρονου και συσκευή οξυγονοκόλλησης για να τα λεηλατήσουν. Επί ώρες ξήλωναν την επένδυση και έβγαλαν ένα τόνο σίδερα!


Όμως, τη στιγμή που τα φόρτωναν στο φορτηγό, τους τσάκωσαν οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και τους φόρεσαν χειροπέδες. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου που τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας κατά συναυτουργία και το φορτηγό του 52χρονου κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της κλοπής, ενώ τα μέταλλα που είχαν ξηλώσει αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.