Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ...: ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΤΖΟΡΥ» ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΙΜΠΑΡΜΠΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ - ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

- Τα σπίτια των δύο ποδοσφαιριστών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στην περιοχή της Βούλας - Οι δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν με διαφορ...






- Τα σπίτια των δύο ποδοσφαιριστών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στην περιοχή της Βούλας
- Οι δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν με διαφορά ενός 24ωρου η μία από την άλλη
- Και στις δύο περιπτώσεις οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν τη μέθοδο του πασπαρτού
- Οι δράστες, άρπαξαν συγκεκριμένα ρούχα από γνωστές φίρμες που βρήκαν στην γκαρνταρόμπα του Β. Ιμπάρμπο
- Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει πληροφοριοδότης που έδινε στοιχεία με το αζημίωτο
Τρόμος στην ποδοσφαιρική κοινότητα από ομάδα διαρρηκτών που εισβάλει σε σπίτια ποδοσφαιριστών και τα ξαφρίζει. Έπειτα από την διαρρήξη στο σπίτι του άσου του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ σειρά πήρε ο Κολομβιανός παίκτης του ΠΑΟ Βίκτορ Ιμπάρμπο.




Τα σπίτια των δυο άσων είναι όχι μόνο στην ίδια περιοχή, εν προκειμένω στην Βούλα, αλλά και σε κοντινή απόσταση το ένα με το άλλο, ενώ οι διαρρήξεις σημειώθηκαν με διαφορά ενός 24ωρου η μία από την άλλη.

Όπως αποκαλύφθηκε, πρώτο θύμα της συμμορίας ήταν ο “Τζόρυ” ο άσος του Ολυμπιακού, ενώ σειρά πήρε ο Ιμπάρμπο του ΠΑΟ και μάλιστα με την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα με την χρήση “πασπαρτού”.

Και οι δυο διαρρήξεις πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Βούλας και συγκεκριμένα, στην οδό Σπερχειάδος όσον αφορά στον “Τσόρι” Ντομίνγκεζ, και στην οδό Καβάφη όσον αφορά στη διάρρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του Ιμπάρμπο.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι τρεις διαρρήκτες, των οποίων ήδη έχει τις φιγούρες τους η Αστυνομία από κάμερα κοντινού καταστήματος, μπήκαν στην αυλή του σπιτιού λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης.

Και σε αυτή την περίπτωση, οι κακοποιοί γνώριζαν τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία και απενεργοποίησαν, ενώ άνοιξαν την κεντρική πόρτα ασφαλείας της οικίας του διεθνούς ποδοσφαιριστή, χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης. Δηλαδή και όπως εκτιμάται από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες, οι δράστες μάλλον χρησιμοποίησαν “πασπαρτού” η σε προχωρημένη περίπτωση, αντικλείδι.




Στην συνέχεια και ενώ βρέθηκαν στο εσωτερικό της οικίας, ερεύνησαν τους χώρους, αναζητώντας χρηματοκιβώτιο, το οποίο και βρήκαν και στην κυριολεξία το πήραν μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το χρηματοκιβώτιο που έκανε “φτερά” στα χέρια των διαρρηκτών, περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα επίσης μεγάλης αξίας. Παράλληλα οι δράστες, άρπαξαν επιλεκτικά συγκεκριμένα ρούχα από γνωστές φίρμες που βρήκαν στην γκαρνταρόμπα του Β. Ιμπάρμπο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν αναλάβει τις έρευνες, πρόκειται για την ίδια σπείρα η οποία μπήκε στα δυο σπίτια των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών, χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια μέθοδο και δείχνοντας μάλιστα προτιμήσει στα ρούχα που είχαν στην γκαρνταρόμπα τους οι δυο άσοι των γηπέδων.

Επίσης δεν είναι δυνατόν οι αστυνομικοί να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι κακοποιοί να γνώριζαν άριστα σε ποιον τα σπίτια έμπαιναν και μάλιστα δεν είναι δυνατόν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του πληροφοριοδότη, οποίος έδωσε σαφής οδηγίες στους διαρρήκτες πάντα με το αζημίωτο βέβαια.

Τέλος το γεγονός πως και στις δυο περιπτώσεις διαρρήξεων, δεν υπήρξαν ίχνη παραβιάσης, δείχνει αν μη τι άλλο ότι οι κακοποιοί είναι επαγγελματίες του είδους και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν “πασπαρτού” για συγκεκριμένες πόρτες Ασφαλείας.

Θεοδόσης Πάνου - newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.