Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...!!! 1600 ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΗΡΩΪΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ...!!

ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ "Ν...






ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ "ΝΙΚΗ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ... ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;




Συνολικά 1.600 Κούρδοι μαχητές των δυνάμεων πεσμεργκά έχουν χάσει τη ζωή τους από την έναρξη της επίθεσης κατά της Μοσούλης, από την 17η Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, προκειμένου να απελευθερωθεί η πόλη που βρίσκεται στα χέρια των εξτρεμιστών του ‘Ισλαμικού κράτους’ από τα μέσα του 2014, ανέφερε εκπρόσωπος των κουρδικών δυνάμεων.

Επιπρόσθετα, έχει τραυματισθεί ένας σημαντικός αριθμός Κούρδων μαχητών, που εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τις δέκα χιλιάδες, κατά τις έξι εβδομάδες των εχθροπραξιών, όπως ανακοίνωσε ο Χαλγκόρντ Χεκμάτ, εκπρόσωπος του Υπουργείου Πεσμεργκά της αυτόνομης κουρδικής περιφέρειας του Ιράκ, σύμφωνα με την λιβανική «The daily Star».
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.