Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΥΡΟΣ ΒΡΩΜΟΨΥΧΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Ο Λάρι Γουόρντ συνελήφθη και θα δικαστεί στις 8 Δεκεμβρίου - Συγκλονιστική αντίδραση του κοριτσιού στον άνθρωπο που τη βρήκε: «μόλις μ...




Ο Λάρι Γουόρντ συνελήφθη και θα δικαστεί στις 8 Δεκεμβρίου - Συγκλονιστική αντίδραση του κοριτσιού στον άνθρωπο που τη βρήκε: «μόλις με βίασαν»

Στη σύλληψη του 20χρονου Λάρι Γουόρντ, ο οποίος φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα 11χρονο κορίτσι, να το απήγαγε, να το βίασε και να το εγκατέλειψε στο δρόμο, προχώρησε η αστυνομία του Μέμφις, στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία το μικρό κορίτσι, ο άνδρας την παρακολούθησε στη διαδρομή για το σχολείο της. Τότε τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, την έβαλε με τη βία μέσα στο όχημα και αφού τη βίασε, την εγκατέλειψε και έφυγε.

Ο Λάρι Γουόρντ συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής και βιασμού ανηλίκου, τη χρήση βίας και πολλά ακόμα. Το δικαστήριο ορίστηκε για τις 8 Δεκεμβρίου.

Ο διευθυντής του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε συγκλονισμένος και εξοργισμένος από το έγκλημα του 20χρονου άνδρα, λέγοντας πως «δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα 11χρονο παιδί, πηγαίνοντας για το σχολείο, μπορεί να δεχτεί τέτοια επίθεση. Μου ραγίζει η καρδιά που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και θα δουλέψουμε πολύ, ώστε να μην συμβεί σε κανέναν άλλον».

Το 11χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στην άκρη του δρόμου να κλαίει με λυγμούς από έναν περαστικό με το αυτοκίνητό του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Η ομολογία του ήταν συγκλονιστική: «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "μόλις με βίασαν"».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.