Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΨΑΝ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ...!!!

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια μαθήτρια δέκα ετών, η οποία όπως είπε στην αστυνομία, δύο άγνωστοι άνδρες στο χωριό Τζαρχάντ της ανατολική...

rape708_0_0






Την απόλυτη φρίκη έζησε μια μαθήτρια δέκα ετών, η οποία όπως είπε στην αστυνομία, δύο άγνωστοι άνδρες στο χωριό Τζαρχάντ της ανατολικής Ινδίας την περιέλουσαν με κηροζίνη, την πυρπόλησαν και την πέταξαν σ” ένα ξεροπήγαδο επειδή αντιστάθηκε στο βιασμό τους.

Όπως αναφέρουν οι Hindustan Times, η αστυνομία αναζητάει τους δύο άνδρες , ενώ έχουν συλλάβει και ανακρίνουν πέντε άτομα σχετικά με το αποτρόπαιο περιστατικό.




Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι έπαιζε έξω απ” το σπίτι της χθες το πρωί όταν εμφανίστηκαν οι δύο άγνωστοι και προσπάθησαν να τη δελεάσουν με γλυκά. Όταν η μικρή αρνήθηκε, την άρπαξαν και την πήγαν σ” ένα λατομείο, όπου την έγδυσαν και προσπάθησαν να τη βιάσουν. Η δεκάχρονη είπε στην αστυνομία ότι αντιστάθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά οι δύο άνδρες την έπιασαν, της έριξαν στην πλάτη κηροζίνη, της έβαλαν φωτιά και την πέταξαν σ” ένα εγκαταλελειμένο πηγάδι προτού φύγουν.

Με εγκαύματα σχεδόν στο μισό κορμί της η μικρή ούρλιαζε απ” τον πόνο καλώντας σε βοήθεια. Ευτυχώς μια περαστική άκουσε τις κραυγές της και στη συνέχεια περίοικοι ανέσυραν τη μικρή απ” το πηγάδι και ειδοποίησαν τους γονείς της και την αστυνομία.

Το κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι μπορεί να αναγνωρίσει τους δράστες αν τους δει, αλλά δεν ξέρει τα ονόματά τους.

Παρά τις συχνές διαδηλώσεις και τις αλλαγές στη νομοθεσία ο βιασμός και η βία κατά γυναικών είναι συχνό φαινόμενο στην Ινδία. Μόνο πέρυσι καταγράφηκαν 34.651 βιασμοί. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα θύματα γνώριζαν τους βιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.