Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ - ΒΙΝΤΕΟ: ΡΩΣΟΣ ΜΕ ΒΜW ΚΑΝΕΙ ΕΦΕ ΣΕ ΓΛΙΣΤΡΕΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟ... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ξέρετε τι είναι το πιο δύσκολο στη χειμωνιάτικη οδήγηση; Να προσέχεις όλους αυτούς που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις ολισθηρές ...







Ξέρετε τι είναι το πιο δύσκολο στη χειμωνιάτικη οδήγηση; Να προσέχεις όλους αυτούς που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις ολισθηρές συνθήκες.

Γενικά, οι οδηγοί SUV είναι αυτοί που παρασύρονται, νομίζοντας ότι με την τετρακίνηση μπορούν να υπερβούν τους νόμους της Φυσικής. Οι οδηγοί πισωκίνητων είναι συνήθως πιο συγκρατημένοι, αφού η κίνηση στον πίσω άξονα είναι καλή για οδήγηση στο στεγνό, αλλά στα γλιστερά θέλει προσοχή.




Αυτόν τον θεμελιώδη κανόνα φαίνεται να αγνοεί ο (Ρώσος, τι άλλο;) οδηγός της BMW 750i που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω video. Και φαίνεται ότι θέλει να κάνει μια εκκίνηση με εφέ, εντυπωσιάζοντας τους διπλανούς του στο φανάρι. Ξεκινάει λοιπόν τέρμα γκάζι, απελευθερώνοντας τα 450 άλογα και τα 66 kgm ροπής του διτούρμπινου V8 στην ψιλοχιονισμένη άσφαλτο.

Θα αναρωτηθείτε, γιατί δεν λειτουργούν τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά της 7άρας; Μα, το είπαμε: ο φίλος μας θέλει να κάνει εφέ, οπότε θα πρέπει να τα έχει απενεργοποιήσει.

Βλέπεις καθαρά τις προθέσεις του από το ότι, όταν η BMW κάνει μια φορά να «φιδιάσει» κι αυτός διορθώνει, αντί να κόψει το γκάζι, το ξαναπατάει τέρμα. Το αποτέλεσμα θα το δείτε στο video. Θα σας πούμε μόνο ότι όταν τα πράγματα ξεφύγουν, δεν σε σώζει ούτε το φρένο (φυσικά), αλλά ούτε και το γκάζι, που ο Κοζάκος μας συνεχίζει να πατά ενώ κάνει απελπισμένο ανάποδο τιμόνι.

Το ευτύχημα είναι ότι τουλάχιστον δεν πάει να πέσει πάνω στην ουρά των αυτοκινήτων που περιμένουν στην απέναντι λωρίδα. Και τελικά, οι μόνοι χαμένοι είναι η 7άρα, η περηφάνια του και ο.. δήμος.

Μικρό το κακό. Λεφτά σίγουρα θα έχει και την κατάλληλη δικαιολογία θα τη βρει…



DRIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.