Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ» ΒΟΗΘΗΣΤΕ...!!!! ΟPEL ZAFIRA ΠΑΡΕΣΥΡΕ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ 28ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΙΣ 16/11ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ!

Εκκληση βοήθειας απευθύνουν οι συγγενείς του 28χρονου Γιάννη Παρδάλη, τον οποίο ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου τραυμάτισε σοβαρά και...







Εκκληση βοήθειας απευθύνουν οι συγγενείς του 28χρονου Γιάννη Παρδάλη, τον οποίο ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα στην περιοχή της Νίκαιας το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου.




Η οικογένεια του άτυχου μοτοσικλετιστή ζητά από τους αυτόπτες μάρτυρες να συμβάλουν στην προανάκριση που διενεργεί για το περιστατικό η Τροχαία Κορυδαλλού, ώστε να βρεθεί ο οδηγός που αμέσως μετά τη σύγκρουση ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το star.gr μίλησε αποκλειστικά με τον πατέρα του Γιάννη, κύριο Χρήστο Παρδάλη ο οποίος είπε ότι «το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Κερασούντος, κοντά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, κατά το χρονικό διάστημα 20:15 με 20:35 την περασμένη Τετάρτη, όταν ο οδηγός ενός ασημί αυτοκινήτου και μάρκας Opel Zafira παρέσυρε τον γιο μου, οδηγό μοτοσικλέτας μάρκας Piaggiο»

Πώς έγινε το τροχαίο-«Α​ν δεν φορούσε κράνος θα ήταν νεκρός»

«Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν παρκαρισμένος σε ένα μικρό παρκάκι. Φεύγοντας ενώ κινείτο επί της οδού Σμύρνης στη Νίκαια με κατεύθυνση τη Θηβών, έστριψε στην οδό Κερασούντος (διπλα έχει ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ) ενώ απαγορεύεται. Στη συνέχεια στην συμβολή της οδού Κερασούντος με την οδό Μπελογιάννη, παρέσυρε το γιο μου που κινούταν με τη μηχανή του επί της Μπελογιάννη. Μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα και τον εγκατέλειψε αβοήθητο. Ευτυχώς που ο Γιάννης μας φορούσε κράνος γιατί αλλιώς θα ήταν νεκρός. Και αυτό γιατί αφού τον παρέσυρε ο ασυνείδητος οδηγός, ο 28χρονος, έπεσε και σε ένα άλλο παρκαρισμένο όχημα μπροστά σε ένα κομμωτήριο (εννοεί το κόκκινο που φαίνεται στην αποκλειστική φωτο του star.gr)», συμπλήρωσε ο κύριος Παρδάλης.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του παιδιού μου»

«Το τροχαίο ήταν σοβαρό. Ακρωτηρίασαν το αριστερό πόδι του παιδιού μου από το γόνατο και κάτω και έχει δύο συντριπτικά κατάγματα στους ώμους. Το θέμα είναι ότι το παιδί μου έχασε το πόδι του και αυτός που το χτύπησε το εγκατέλειψε. Κάνω έκκληση όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε, να μας καλέσει στα κινητά μας τηλέφωνα (306972422428 και 306934303309) και να αποτανθεί στην Τροχαία Κορυδαλλού που έχει επιληφθεί του τροχαίου», προσθέτει στο star.gr ο πατέρας του 28χρονου που προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.




Σε τι κατάσταση είναι ο 28χρονος Γιάννης

Όπως στη συνέχεια μας ενημερώνει ο πατέρας του νεαρού, ο Γιάννης νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο εκτός κινδύνου. «Δεν κινδυνεύει η ζωή του. Έχει τις αισθήσεις του. Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την πληγή του στο πόδι γιατί οι γιατροί του έχουν αφήσει κάτω από το γόνατο, κάποιους πόντους, ώστε να βάλει αργότερα προσθετικό μέλος. Η ψυχολογία του είναι καλή γιατί κόσμος που τον αγαπά έρχεται συνεχώς και τον βλέπει. Μας δίνει και εμάς κουράγιο με τη στάση που κρατά».

«Έγινε το ατύχημα και ο Γιάννης φώναζε να βρουν και να μην ξεχάσουν το κομμένο πόδι του»

Ο κύριος Χρήστος Παρδάλης, αποκαλύπτει στο star.gr ότι ο Γιάννης είχε τις αισθήσεις του και μετά το ατύχημα. «Είναι χαρακτηριστικό ότι το πόδι του είχε κοπεί την ώρα του ατυχήματος από τον αστράγαλο και κάτω και ο ίδιος με ψυχραιμία φώναζε σε περαστικούς να βρουν και να μην ξεχάσουν το πόδι του».

«Ο Γιάννης ζήτησε να ενημερώσουν τους δικούς του για το ατύχημα και του ΕΚΛΕΨΑΝ το κινητό του»

Μάλιστα σημειώθηκε και ένα απίστευτο περιστατικό. Ενώ ο 28χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος και βαριά τραυματισμένος, ζήτησε σε έναν περαστικό να καλέσει από το κινητό του την αδερφή του, προκειμένου να ενημερωθούν οι δικοί του για το τι συνέβη. Τότε ο άγνωστος άνδρας, έκανε το καθήκον του και στη συνέχεια έκλεψε το κινητό του νεαρού Γιάννη!

*Όποιος γνωρίζει κάτι γύρω από τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος παρακαλείται να επικοινωνήσει με την οικογένεια του 28χρονου στα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας: 306972422428 και 306934303309

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου
Email: mkipreou@star.gr

STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.